Analiza: zona cu cele mai multe investitii in hoteluri, pensiuni si spatii de agrement din ultima luna

1264 este numarul total al investitiilor noi si actualizate publicate in luna martie pe platforma inteligenta Victa.ro. Din acest total, 206 – care reprezinta 16,3% % din total – au fost proiecte din domeniul Hotel si Relaxare, categorie in care sunt incadrate atat unitatile de cazare, cat si centrele de agrement, locurile de joaca, bazele sportive, centrele spa, restaurantele, cafenelele sau salile de evenimente. De departe cele mai multe proiecte – aproximativ 500 (aproape 37% din total) au fost constructii rezidentiale private.

grafic generat prin modulul Market Intelligence de pe Victa.ro

Vedeta absoluta a investitiilor HoReCa: centrul tarii

Revenind insa la domeniul HoReCa, am observat ca in ceea ce priveste distributia numerica a proiectelor, zona centrala este cea care a atras cele mai multe astfel de investitii. Responsabila de alte 30 de proiecte, din totalul de 206 investitii este capitala tarii noastr, in timp ce Nord-Vestul, Nord-Estul, Sudul, Sud-Estul si Vestul au numar aproape egal de investitii. Cele mai putine – doar 12 la numar – au fost identificate in Sud-Vestul Romaniei.

grafic generat prin modulul Market Intelligence de pe Victa.ro

Vezi direct pe harta proiectele din domeniul Hotel & Relaxare din ultima luna*:

*Pe harta figureaza peste 400 de investitii, fiind cuprinse aici si proiecte finalizate sau proiecte identificate in primele 2 luni ale anului. 

Cifrele si graficele din acest articol sunt disponibile pe platforma inteligenta Victa.ro – serviciu unic dezvoltat de IBC Focus pentru a reinventa modul in care sunt ofertate santierele din Romania. Solicita un demo gratuit.