Grupul Hilton a transformat o cladire istorica din Capitala in hotel

Lanţul hotelier internaţional Hilton a inaugurat prima unitate Hilton Garden Inn în România, situată în centrul vechi al Capitalei. Imobilul este amplasat într-o clădire monument-istoric, situat lângă Banca Naţională a României, căreia i s-a păstrat faţada atât la interior, cât şi la exterior.

(sursa foto: constructiv.ro)

Hilton Garden Inn Bucharest Old Town are 201 camere, cinci săli de conferinţă şi chiar o spălătorie self-service pentru oaspeţii hotelului. De asemenea, hotelul are și o terasă ce va fi inaugurată în primăvară.

Clădirea monument-istoric în care se află noul hotel Hilton Garden Inn a fost construită în 1886 de arhitectul austriac Lang, iar în 1904 a devenit Palatul Asigurărilor Naţionale şi Banca de Credit Român. Ulterior, în 1948, a fost sediul Ministerului de Comerţ, după care, în 1992, RA-APPS a vândut clădirea lui Ion Ţiriac, care a transformat-o în Banca Ion Ţiriac. Ulterior, omul de afaceri a vândut clădirea celor de la Naturstein.

În cele din urmă, mai mulți investitori lituanieni au achiziţionat clădirea de la omul de afaceri Adriano Mengotti.

Acest proiect a aparut pentru prima oara pe fosta platforma Raportul de investitii – actuala asistenta virtuala de vanzari VICTA.ro in octombrie 2015, fiind actualizat constant cu noi informatii pe masura ce au evoluat lucrarile.

Sursa articol: constructiv.ro

Antreprenorul acestui proiect a avut o cifra de afaceri de peste 35 de milioane de lei in 2016 si nu apare in lista de tepari:

Doresti sa afli ce proiecte are in derulare aceasta firma sau ce alte proiecte HoReCa se construiesc la nivel national?

Acceseaza VICTA.ro!