Ferestre și uși pentru case pasive cu parametrii de termoizolare și etanșeizare la valori nemaiîntâlnite până acum!

O casă pasivă este o casă atât de bine izolată încât poate fi încălzită doar prin intermediul aerului proaspăt furnizat de sistemul propriu de ventilare. Casa pasivă stă la baza celor 5 piloni:

O casă este certificată ca şi casă pasivă dacă atinge următoarele criterii:

  • Necesar de caldură pentru încălzire max. 15 kWh/(m²an) sau sarcină termică pentru încălzire max. 10 W/m²
  • Necesar anual de răcire spaţiu max. 15 kWh/(m²an)
  • Consum anual de energie primară max. 120 kWh/(m²an)
  • Etanşeitate la aer a clădirii max. 0.6 /h/(50 Pascal)
  • Frecvenţa perioadei de supraîncălzire max. 10 %

Pentru atingerea acestor criterii este indicat să se folosească componente certificate.

Recomandarea BARRIER pentru case pasive

Produsul nostru certificat si dedicat caselor pasive si a celor cu consum scăzut de energie este Barrier 100, realizat din profil Rehau Geneo Phz cu un coeficient termic de 0.80 W/(m2K). Coeficientul termic se datorează materialului cu o conductivitate termică mică.

Aceasta este categoria de ferestre și uși pentru case pasive de la Barrier®. Profilele REHAU de top, Geneo PHZ®, conferă caracteristici izolatoare și de stabilitate optime.

Barrier 100 desăvârșește simfonia izolației perfecte
În concordanță cu principiul de bază al casei pasive – mai mult confort cu mai puțină energie – ferestrele Barrier 100 au adus parametrii de termoizolare și etanșeizare la valori nemaiîntâlnite până acum. În concordanță cu același principiu, aportul ferestrelor Barrier 100 este complet doar dacă și celelate elemente ale construcției sunt la fel de inovatoare și eficiente energetic.

Materiale de top
Materialele de înaltă calitate utilizate la producerea ferestrelor Barrier 100, cele mai bune din categoria din care fac parte, sunt garanția bunei funcționări și a rezistenței acestora în timp.

Afla aici cum se face montajul ferestrelor Barrier pentru case pasive!

RAU-FIPRO – armarea în masă permite folosirea termo-modulelor
RAU-FIPRO® este rezultatul unei tehnologii de ultimă generație, folosită în industria aerospațială și în Formula 1. Armarea în masă a profilelor REHAU Geneo PHZ® crește considerabil portanța panourilor de tâmplărie, nemaifiind necesară utilizarea armăturii metalice. Astfel, camerele profilului primesc termo-module, crescând capacitatea de izolare.

Etanșeizarea și aportul de aer proaspăt
Elementele mobile de închidere trebuie să fie etanșe, să nu permită pierderi mai mari de 0,6 din volumul de aer al casei, într-o oră.

Termoizolația și consumul de energie
Indicii de transfer termic ai materialelor opace (ziduri, acoperiș, planșee peste terenul de fundare) trebuie să se situeze între 0,1 și 0,15 W/m2K. Pentru încălzire și răcire, consumul anual va fi de maxim 15 kW/m2/an sau maxim 120 kW/m2/an (energie primară), incluzând iluminatul și prepararea apei calde menajere. Sistemul de încălzire este opțional, iar în cazul prevederii acestuia, puterea nu va fi mai mare de 10W/m2.