Panelurile din fibrociment Eternit: Personalitate si autenticitate Equitone

Festival Hall din Erl, Austria, este o clădire avangardistă dedicată artelor. Aceasta clădire este complet neagră și se află în apropierea unui teatru de vară inaugurat în 1959. Suprafețele exterioare sunt îmbrăcate în paneluri din fibrociment negru EQUITONE [natura] decupate în forme speciale.

EQUITONE este un material versatil pentru fațade proiectat de arhitecți și pentru arhitecți.

Compania belgiană care deține acest brand produce paneluri din fibrociment de înaltă densitate pentru fațade ventilate de peste un secol. Fiecare panel este unic, subliniind textura naturală, netratată a materialului de bază din fibrociment Eternit. Materialele de ultimă generație sunt colorate în masă, flexibile, rezistente și ușoare și pot fi perforate sau gravate pentru efecte estetice impresionante. Pentru o durată de viață cât mai îndelungată, acestea sunt prevăzute cu un strat de protecție impermeabil și stabil sub acțiunea razelor UV.

Materialele EQUITONE se produc în fabricile Eternit din Belgia și Germania. Ele pot fi perforate sau gravate și există numeroase opțiuni de utilizare atât la exterior, cât și la interior. Aspectul unic, natural și autentic al materialelor EQUITONE conferă un echilibru între calitate și estetică.

erl_festival-hall-05

Detalii proiect: sală de concerte, Erl, Austria, Arhitect: Delugan Meissl Ass. Arc., Proiect: Tiroler Festspiele, Material fațadă: EQUITONE [natura] N251