Eu produc energie. Pentru siguranta.

Caldura din vara aceasta si stirile despre criza vaccinurilor ne-au determinat sa va vorbim despre oferta Eneria privind utilizarea utilizarea grupurilor electrogene pentru hale frigorifice.

Pentru depozitarea medicamentelor, vaccinurilor, altor produse farmaceutice sau parafarmaceutice, se impun cerinte deosebit de stricte. Aici vorbim despre conditii normale, conditii speciale de stocare si de regim special (psihotrope, stupefiante ÔÇô care necesita in plus respectarea unor proceduri stricte de gestionare).

SIGURANTA MEDICAMENTELOR INCEPE CU CALITATEA PRODUSULUI DAR CALITATEA POATE FI COMPROMISA DE O EROARE IN TIMPUL MANIPULARII, TRANSPORTULUI SAU DEPOZITARII

Sunt mai multe aspecte importante pentru siguranta medicamentelor:

  • Mentinerea stabilitatii fizico-chimice si implicit a eficientei produselor. Pentru aceasta depozitele sunt dotate cu echipamente de climatizare si monitorizare a temperaturii moderne si performante, ce permit mentinerea unor conditii de depozitare constante si controlate.
  • Gestionarea precisa a stocurilor respectand cantitatea, lotul si data de expirare.
  • Protectia impotriva distrugerii, furtului, alterarii sau inlocuirii frauduloase a medicamentelor etc.

Conform ghidurilor de buna practica in vigoare, procedura cea mai sigura este de împuternicire a unei persoane autorizate, care sa poarte raspunderea monitorizarii si verificarii medicamentelor pe tot lantul de distributie.

Siguranta medicamentelor este cheia sanatatii!

Indiferent daca vorbim de functionarea continua si sigura a echipamentelor de climatizare, a sistemelor de securitate a depozitelor sau de sistemele de climatizare, a sistemelor de securitate a depozitelor sau de sistemele de gestionare a informatiei privind stocurile si miscarea medicamentelor, grupul electrogen este cel care preia intr-o situatie de avarie sarcina alimentarii cu energie electrica si face parte integranta din lantul de elemente de siguranta a medicamentelor.

Adaugati la reputatia afacerii dumneavoastra fiabilitatea Caterpillar

Cunoasterea temeinica a grupurilor electrogene Caterpillar, experienta miilor de instalari pentru aplicatiile cele mai diverse, intretinerea continua a echipamentelor de-a lungul a sute de mii de ore de functionare reprezinta atuu-rile echipei Eneria in fata beneficiarului final.

De la consultanta in faza de proiectare, la furnizare, instalare, configurare, punere in functiune si intretinere, Eneria este alaturi de dumneavoastra.