EQUITONE- fațade pentru concept de locuire verde în Aviației Park

Grijă față de mediu și concept invoator de locuințe – acestea ar fi două din caracteristicile ansamblului de apartamente Aviației Park, dezvoltat de Forte Partners în zona Băneasa. Construcția își propune să ofere beneficiarilor un spațiu confortabil care, în același timp, să fie prietenos și cu mediul din jur. Pentru a îndeplini acest obiectiv, compania ETEX s-a implicat în placarea fațadei de ventilație cu panouri EQUITONE [natura] care alături de beneficiile oferite construcției întâmpină trecătorii cu un mesaj puternic și îi apropie de natură.

(c) 2019 cosmin dragomir | cosmindragomir.info | all rights reserved

EQUITONE [natura] – aduce natura în mediul urban

Conceput special pentru fațade de ventilație, acest material a fost inspirat de paleta de culori fină a naturii aflat în combinație perfectă cu nuanțele rafinate și autentice ale fibrocimentului EQUITONE.

Fiecare panou este unic și exprimă textura naturală interioară a fibrocimentului, astfel impactul vizual este unul puternic. Totodată, pe lângă faptul că este un material impunător prin trăsăturile sale, naturalețea cu care se adaptează oricărui tip de proiect garantează lucrării detalii clare și un aspect unitar.

(c) 2019 cosmin dragomir | cosmindragomir.info | all rights reserved

Aviației Park – un proiect mai aproape de mediu

Complexul Aviației Park propune celor interesați apartamente cu o atmosferă caldă și primitoare, unde lumina naturală se simte ca la ea acasă. Dezvoltatorul și-a propus să acorde prin intermediul acestui proiect o atenție deosebită la detalii, prin urmare asocierea cu materialele EQUITONE a venit ca un pas firesc.

(c) 2019 cosmin dragomir | cosmindragomir.info | all rights reserved

Acest fapt este confirmat și de arhitecții responsabili de proiect, cei din echipa ADN BA: “abordarea per ansamblu a proiectului a fost una corectă, aproape , iar haina care o îmbracă duce și ea cu gândul tot într-acolo. Fațada ventilată în cele două nuanțe EQUITONE [natura], a fost țesută astfel încât să trimită la structura din spate și să păstreze aerul sobru al clădirii.”

Ansamblul prevede construirea în două faze a unui complex în cadrul căruia mai mult de jumătate din suprafața totală va consta în alei de circulație, piațete și spații verzi care.Proiectul care se va finaliza la sfârșitul acestui an a fost premiat deja cu certificarea Green Homes pentru eficiență energetică din partea Romanian Green Building Council. Distincția a fost oferită pentru prima fază a proiectului finalizată deja.

Dezvoltator: Forte Partners
Arhitecti: ADN BA
Fotograf: Cosmin Dragomir