Doar in Romania: Hotel de 4 stele cu parcarea la 1km distanta!

Fostul Palat al Telefoanelor din Brasov urmeaza sa devina hotel de 4 stele sub brandul Radisson Blu, deschiderea oficiala a acestuia fiind programata in prima parte a anului 2018, dupa o investitie de 10 milioane de euro. Hotelul ar urma sa aiba peste 100 de camere, iar regimul de inaltime va fi P+5 sau 6 etaje. Noua unitate de cazare va avea restaurante, spatii de conferinte, bar, centru SPa & Fitness si va genera in jur de 100 de noi locuri de munca in localitate.

(sursa foto: www.bizbrasov.ro)

Probleme cu locurile de parcare
Cu toate acestea, proiectul transformarii cladirii intampina dificultati in ceea ce priveste parcarea. Pentru a fi clasificat la 4 stele, hotelul trebuie sa puna la dispozitia viitorilor oaspeti o parcare generoasa, insa, in momentul de fata, proprietatea asigura prea putine locuri comparativ cu numarul de camere.

Solutia propusa de dezvoltator
Dezvoltatorul proiectului a propus incheierea unui contract de inchiriere pentru locuri de parcare in incinta parcarii multietajate de la Spitalul Militar, obiectiv aflat la aproximativ 1 kilometru de viitorul hotel. Transportul intre parcare si hotel ar urma sa fie asigurat cu un microbuz.

Aceasta ar fi doar o solutie provizorie pentru ca, in eventualitatea implementarii proiectului de construire a unei parcari subterane in zona parcului central, dezvoltatorul este interesat sa construiasca, pe cheltuiala proprie, un tunel de legatura intre hotel si parcare si sa inchirieze suficiente locuri de parcare pentru necesitatile hotelului.

Afla ce alte investitii HoReCa se construiesc in zona ta!