Cum arata cele mai vechi hoteluri din lume si cele mai noi din Romania

Industria ospitalității este una dintre cele mai vechi din lume. Istoricii susțin căprimele hoteluri au apărut atunci când oamenii au început să călătorească pe distanțe lungi. Acestea prestează și astăzi servicii de calitate, adaptate, bineînțeles, la cerințele actuale.

Decanul de vârstă al tuturor hotelurilor din lume este „Nishiyama”, un han tradiţional din Japonia, vechi de peste 1.300 de ani. Este o afacere de familie, pe la conducerea căreia au trecut 52 de generaţii.

Următorul pe lista celor mai vechi hoteluri este hanul Hoshi, tot de pe teritoriul nipon. Acesta prestează servicii de relaxare cu ape termale și a fost renovat de mai multe ori în decursul veacurilor.

Hotelul Steffner-Wallner din Austria are aproape 990 de ani. Acesta este situat în orașul istoric Mauterndorf.

Iar hotelul Otterburn Castle Country House din Marea Britanie este un adevărat castel, desprins parcă din poveste. Clădirea are mai mult de nouă secole de viață.

Hotelul Doktorschlossl din Austria este unul clasic, iar anii care au trecut nu i-au știrbit din frumusețe. Acesta a fost construit în anul 1116 şi este situat în orașul Salzburg, la trei kilometri de centrul orașului. Localul era predestinat, la origini, unei abații benedictine.

Vrei sa cunosti care sunt cele mai noi hoteluri din Romania? Vezi cine construieste noi hoteluri in Romania prin accesarea www.raportuldeinvestitii.ro