Disney anunță închiderea hotelului Star Wars, la un an de la deschidere

Călătoria hotelului Disney World cu tematică Stars Wars se apropie de final. Hotelul interactiv Galactic Starcruiser se închide în septembrie, la numai un an de la deschidere.

Cu prețuri de aproximativ 5000 de dolari, hotelul situat în parcul tematic Disney’s Hollywood Studios din Orlando, Florida, oferă o experiență de două nopți cu mâncare, programe speciale și acces special la zona Galaxy’s Edge din parcul tematic.

„Această experiență premium, de tip boutique, ne-a oferit oportunitatea de a încerca lucruri noi la o scară mai mică, cu doar 100 de camere și, pe măsură ce ne pregătim pentru călătoria finală, vom folosi ceea ce am învățat pentru a crea experiențe viitoare care să ajungă la mai mulți oaspeți și fani”, a declarat purtătorul de cuvânt al hotelului.

Galactic Starcruiser a obținut unele dintre cele mai înalte evaluări de satisfacție din istoria de 50 de ani a Walt Disney World. Un purtător de cuvânt al Disney a spus că experiența Starcrusier a fost „lăudată de oaspeți și recunoscută pentru că a stabilit un nou standard de inovație și divertisment”. Cu toate acestea, unii fani Star Wars erau nemulțumiți de consturile ridicate.

Directorul executiv al Disney, Bob Iger, a anunțat în februarie că compania va reduce costurile cu 5,5 miliarde de dolari, iar închiderea hotelului face, probabil, parte din această strategie pe termen lung.

Sursă: skift.com