Cum isi gasesc proiectantii furnizori pentru materiale si solutii tehnice

Sursa foto

Pentru multi furnizori din piata constructiilor pe domeniul HORECA, proiectantii fac parte din target pentru ca pot propune solutii tehnice care sa ii avantajeze. IBC Focus a realizat anuarul 100 Firme de top in proiectare de constructii si a avut curiozitatea sa ii intrebe pe cei mai mari proiectanti cum isi gasesc furnizorii si cum se informeaza despre noile tehnologii.
Rezultatul e destul de surprinzator. 85% din ele mai mari firme de proiectare se informeaza de pe internet. Revistele de specialitate si cataloagele sunt pe locul 2, mult sub online ca nivel de preferinta (45%) iar targurile si expozitiile sunt preferate de 40%. Dovada fizica a aplicabilitatii anumitor produse ce poate fi facuta cu ocazia unui eveniment nu mai prea pare sa fie de o asa importanta cum era in trecut, in conditiile in care pe internet circula milioane de videouri despre noile tehnologii din industria constructiilor.

De ce e surprinzator rezultatul?
Este o vorba romaneasca veche care ne invata „ ce tie nu-ti place altuia nu face”|. Pus sub o alta „infatisare”, proverbul ar trebui schimbat in „daca tu folosesti internetul, fii sigur ca si tu esti acolo”. De ce spunem asta? 1 din 10 cele mai mari firme de proiectare nu are site iar alti 26% au site nefunctional sau in constructie. Cu alte cuvinte, desi folosesc internetul ca sa isi gaseasca furnizori, nu se lasa gasiti de cei care ii cauta.

Vrei sa stii unde ii gasesti pe cei mai mari proiectanti din Romania? Si cine sunt acestia? Cum vad anul 2014? Ce proiecte au realizat anul acesta?…si multe alte statistici si analize care sa iti permita sa iti faci strategia pe anul viitor? Vezi demo aici sau comanda 100 Firme de Top in Proiectare de Constructii – 2013 aici.

Vrei sa te gaseasca proiectantii cand au nevoie de produsele tale? Contacteaza-ne – te putem ajuta.

Daca nu vrei sa mai pierzi timpul, il poti contacta direct pe colegul nostru:
hotel invest investitii hotel constructii

Adrian Pop
Project Manager Hotelinvest
tel: 0730 031003
email: office@hotelinvest.ro

Fii sigur ca iti vom raspunde cu drag si in cel mai scurt timp posibil.