Desjoyaux: solutii de relaxare de la cel mai mare constructor de piscine din lume

Conform studiilor de specialitate, in fiecare ora, la nivel mondial, se pune in functiune o piscina Desjoyaux. Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu, echipa a reusit sa castige increderea a milioane de beneficiari, devenind un furnizor de baza pentru momente de relaxare de exceptie, fie ca vorbim despre complexuri rezidentiale, spatii de agrement sau investitii de tip HoReCa.

Asadar, daca sunteti in cautare de solutii pentru propria investitie, apelati cu incredere la specialistii Desjoyaux. Componentele viitoarei piscine sunt toate produse in Franta, la fabrica proprie a companiei, deoarece se pune accent pe ideea de garantie a calitatii produselor oferite. La pachet cu aceste produse de incredere vei primi si libertatea totala de a decide forma si dimensiunea piscinei. Astfel, dupa montarea panourilor in locul cuvenit, constructorii vor fixa tije de armatura si vor turna betonul pentru panouri, placile de baza si grinzile inferioare si superioara. Toate acestea vor fi realizate intr-o singura lucrare pentru a salva timp pretios.

ÔÇťLa orice etapa a proiectului tau, de la design pana la finisare, poti conta pe profesionalismul specialistilor in producerea celei mai mari retele de bazine din Franta. Mai mult decat atat, puteti sa contati pe apropierea acesteia, sfatul si serviciile oferite, de la an la an, cu mult dup─â ce ati inotat pentru prima data in piscina.ÔÇŁ ÔÇô specialistii Desjoyaux

De istoria acestui brand se leaga si doua momente de referinta pentru industria de specialitate: brevetarea sistemului de panouri din polipropilena cu insertie de carbon PERMANENT ACTIVE LA MISCARILE SOLULUI  (in 1979) si brevetarea sistemului de filtrare fara tevi (in 1983). Acestea nu doar ca i-au plasat drept unul din cei mai buni specialisti in domeniu, dar a si adus cu sine o serie de proiecte importante, printre cele mai recente numarandu-se si renovarea si echiparea Strand Tineretului (cel mai mare strand din Europa).