Cum ar fi o cafetiera ce nu necesita conectarea la apa?

Societatea DACTRUST a luat fiin╚Ťa in anul 2000 si isi desfasoara activitatea in sfera importului de echipamente pentru sectorul HORECA.

Activitatea firmei este orientata spre comercializarea de echipamente profesionale si accesorii pentru industria alimentara precum si pentru spãlãtorii industriale.
Echipa DACTRUST propune solu╚Ťii la cheie in toate domeniile HoReCa plec├ónd de la proiectare flux tehnologic, distribu╚Ťie si asigurarea service-ului specializat pentru echipamente, utilaje si obiecte de inventar necesare in buc├útarii industriale, sp├úl├útorii industriale, baruri, restaurante, cantine si firme de catering.
Dactrust va ofer├ú o gama larga de utilaje profesionale alimentare la preturi promo╚Ťionale. Descoperi╚Ťi online oferta noastr├ú de echipamente si accesorii Ho.re.ca si beneficia╚Ťi de un excelent raport calitate-pre╚Ť.

 

Cu ce va poate ajuta?

Dactrust vine in intampinarea dumneavoastra cu Bunn-o-matic, cafetiera ce nu necesita conectare la reteaua de apa, fiind complet portabil.

Fisa tehnica

Beneficii:

– 2 plite calde reglabile separat + 2 recipiente din sticla┬á
– Palnie SplashGard┬«, deviaza lichidele fierbinti departe de mana┬á
– Dozare constanta de cafea perfecta in aproximativ 3 minute la 92┬║C┬á

Caracteristii tehnice:

– Productie orara 20.4 l/h┬á
– Lumini de avertizare
– Rezervor din INOX
– Dimensiuni : 49.3 x 21.1x 49.3 cm┬á
 
Utilizari + referinte

– Nu necesita conectare la reteaua de apa ÔÇô este complet portabil
– Utilizare foarte rapida si usoara
– Folosire frecventa in cafenele , aeroporturi sau alte locuri agglomerate unde cafeaua se serveste rapid, fierbinte si cu acelasi gust placut.
– Bunn-o-matic este principalul producator de echipamente din SUA folosit in cafenele precum Starbucks

Pentru mai multe detalii descarca manualul aparatului: manual