Decor Design: Solutia ideala pentru tavanul tau!

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

 

Ce este un tavan extensibil?

Tavanele extensibile ale celor de la Decor Design sunt realizate dintr-o membrana speciala de PVC, care este intinsa pe cadre perimetrale, mascate dupa montajul final.

Este o tehnologie moderna, care permite renovarea, amenajarea sau modernizarea unui spatiu la nivelul plafonului in timp-record, cu executie usoara si rapida, fara murdarie sau resturi neplacute specifice unui santier clasic.

Se poate obtine un tavan perfect, fara denivelari, ceea ce este mai greu de finalizat cu ajutorul metodelor si materialelor clasice de finisaj.
Tavanul extensibil este un material fantastic – cu o grosime de doar 0,19 mm, dar incredibil de puternic şi durabil.

El are mai multe avantaje , dintre care enumerăm:
– non-toxic,
– garantie 10 ani,
– rezistent la mucegai,
– anti-static
(fără praf).

 

! Se monteaza rapid şi nu presupune murdarirea camerei unde se lucrează.
 

Serviciile oferite de Décor Expert, specializata in montarea si amenajarea tavanelor extensibile avand la baza materiale nemtesti de cea mai inalta calitate, va propune o colaborare reciproc avantajoasa in realizarea celor mai moderne idei de design pentru locuinte particulare, spatii publice, comerciale, birouri, piscine, sali de sport, restaurante, hoteluri etc.

Tavanele extensibile sunt disponibile în sute de culori si finisaje capabile să satisfacă cele mai exigente cerinţe ale oricărui designer.

– Material mat – este un material in stilul tradiţional care subliniază stilul arhitectonic al interiorului, potrivit in special pentru interioare decorate în stil clasic, exclusivist.

– Material satinat– eleganţă şi tonuri de culoare pastelate ideal pentru interioare rafinate.

– Material semitransparent lacuit – adâncime şi volum, măreşte vizual spaţiul şi oferă unicitate interiorului dumneavoastră.

– Material metalic – în culoarea maşinii dumneavoastră preferate, vă va ajuta să conferiţi spaţiului un stil modern, High-Tech.
 

 
 
Pentru mai multe detalii/informatii nu ezitati sa ne contactati.

Tel: 0721943072
E-mail: office@tavan-extensibil.com

www.tavan-extensibil.com
Add a Comment