Decor Design: Solutia ideala pentru tavanul tau!

 

Ce este un tavan extensibil?

Tavanele extensibile ale celor de la Decor Design sunt realizate dintr-o membrana speciala de PVC, care este intinsa pe cadre perimetrale, mascate dupa montajul final.

Este o tehnologie moderna, care permite renovarea, amenajarea sau modernizarea unui spatiu la nivelul plafonului in timp-record, cu executie usoara si rapida, fara murdarie sau resturi neplacute specifice unui santier clasic.

Se poate obtine un tavan perfect, fara denivelari, ceea ce este mai greu de finalizat cu ajutorul metodelor si materialelor clasice de finisaj.
Tavanul extensibil este un material fantastic ÔÇô cu o grosime de doar 0,19 mm, dar incredibil de puternic ┼či durabil.

El are mai multe avantaje , dintre care enumer─âm:
– non-toxic,
– garantie 10 ani,
– rezistent la mucegai,
– anti-static
(f─âr─â praf).

 

! Se monteaza rapid ┼či nu presupune murdarirea camerei unde se lucreaz─â.
 

Serviciile oferite de D├ęcor Expert, specializata in montarea si amenajarea tavanelor extensibile avand la baza materiale nemtesti de cea mai inalta calitate, va propune o colaborare reciproc avantajoasa in realizarea celor mai moderne idei de design pentru locuinte particulare, spatii publice, comerciale, birouri, piscine, sali de sport, restaurante, hoteluri etc.

Tavanele extensibile sunt disponibile în sute de culori si finisaje capabile să satisfacă cele mai exigente cerinţe ale oricărui designer.

– Material mat ÔÇô este un material in stilul tradi┼úional care subliniaz─â stilul arhitectonic al interiorului, potrivit in special pentru interioare decorate ├«n stil clasic, exclusivist.

– Material satinat– elegan┼ú─â ┼či tonuri de culoare pastelate ideal pentru interioare rafinate.

– Material semitransparent lacuit ÔÇô ad├óncime ┼či volum, m─âre┼čte vizual spa┼úiul ┼či ofer─â unicitate interiorului dumneavoastr─â.

– Material metalic ÔÇô ├«n culoarea ma┼činii dumneavoastr─â preferate, v─â va ajuta s─â conferi┼úi spa┼úiului un stil modern, High-Tech.
 

 
 
Pentru mai multe detalii/informatii nu ezitati sa ne contactati.

Tel: 0721943072
E-mail: office@tavan-extensibil.com

www.tavan-extensibil.com
Add a Comment