De Paşte, românii merg la bulgari la mare deoarece hotelurile romanesti nu se deschid pe 20 aprilie

Lipsa ofertelor pentru litoralul românesc pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale va determina o bună parte din turiştii români să meargă la bulgari. “De Paşte, românii merg la bulgari la mare deoarece hotelurile de pe litoralul românesc nu se deschid pe 20 aprilie, ci odată cu începerea sezonului estival, adică la 1 mai. Mulţi români vor alege pensiunile rurale pentru petrecerea sărbătorilor pascale, iar românii care vor să meargă la mare vor la mare vor merge la bulgari.

Explicatia? 

La noi în aprilie este încă frig, abia după 1 mai se mai încălzeşte vremea.

Dar cat de mare este diferenta de temperatura intre cele oferte de litoral?

vremea in Bulgaria vremea in mamaia

 

Daca ne uitam la istoricul mediilor temperaturilor inregistrate in anii trecuti, diferenta este de 2 grade celsius.

Ce fac hotelierii romani de la litoral?

Lasa pe mana concurentei peste 5000 de turisti sa plece in Bulgaria…cu explicatia ca peste 10 zile va fi mai cald si la noi…adica de 1 mai.

De 1 Mai, cu siguranţă, destinaţia vedetă va fi litoralul românesc. De Paşte vor merge la bulgari în jur de 5.000- 7.000 de români, iar pentru 1 Mai, estimez că vor merge în jur de 5.000″, ne-a explicat Traian Bădulescu, consultant turistic. 

Speram ca anul acesta de Paste pe litoralul romanesc sa fie peste 20 de grade iar hotelierii romani sa se trezeasca la realitate. Bulgarii au facut-o si nu ar da pe gratis 5000 de turisti.