De ce Romserv Invest? Pentru ca noi fabricam ferestre special pentru tine.

Ne place sa oferim clientului toate informatiile posibile pentru a-i putea usura decizia. Facem tot posibilul sa adaptam ferestrele nevoilor vieții, reinventând fereastra ca soluție pentru confort și protecție în fața agresiunilor externe și a zgomotului.

O fereastră termopan cu vitraj performant este esențială pentru economisirea energiei. Alegeți pentru investiția dumneavoastră ferestre cu vitraje ce ajută la economisirea energiei si implicit la reducerea cheltuielilor cu aceasta pe toata perioada anului, comparativ cu ferestrele clasice.

Solicita o oferta pentru ferestrele revolutionare produse de Romserv Invest!

Menținerea unei temperaturi optime în timpul iernii, prin izolare termică, este unul dintre factorii esențiali care determină gradul de confort al unei clădiri. Lumina naturală ne este indispensabila. Beneficiile luminii sunt extraordinare si influenteaza direct modul de viata al oamenilor: imbunatatesc  moralul , stimuleaza vigilenta, regleaza ceasul intern si sincronizeaza somnul.

Pentru a lasa lumina naturala sa patrunda in intregime in interiorul casei, hotelului, restaurantului sau pensiunii dvs., Romserv Invest a facut tot ce e posibil in a concepe un nou tip de fereasta revolutionara , cu un profil contemporan care are si performante tehnice extraordinare.

Performanta si design actual

Gratie designului sau discret, a unei palete bogate de culori si a echiparii de calitate, fereastra Romserv se integreaza perfect in toate casele si incaperile. Profilul PVC al  ferestrei de la Romserv Invest se aliniaza parametrilor tehnici cei mai inalti de functionalitate si durabilitate certificati de fabrica noastra. Aceste caracteristici tehnice garanteaza etanseitate perfecta, izolatie optima si un confort cotidian excelent.

Exigentele luminozitatii si izolatiei

Proprietarii de astazi sunt foarte exigenti! Si pe buna dreptate. O fereastra PVC trebuie sa aduca luminozitate si eficacitate in materie de izolatie acustica si performante termice. Toata tamplaria de la Romserv Invest este creata si montata dupa aceste criterii.

Performantele termice ale ferestrelor ROMSERV INVEST:

Dublu vitraj Triplu vitraj
  • 4/16/4
  • Ug- 1.1W/m2k
  • Uw- 1.3 W/m2k
  • 4/12/4/12/4
  • Ug- 0.7/m2k
  • Uw- 1.1 W/m2k