Gradina ta de vis, la doar un click distanta!

Primavara se apropie cu pasi repezi si  odata cu ea incepe si sezonul mult asteptat de iubitorii de gradinarit!

Fie ca decideti sa va ocupati personal de amenajarea gradinii, fie ca optati pentru consultanta specializata, Pepiniera de Val d’Yerres Deux si La Maison de Jardins sunt alaturi de dumneavoastra pentru a va transforma gradina intr-o oaza de liniste si beautitudine si, de ce nu, in atractia principala a cartierului!

Bulbi de flori, butasi si arbusti ornamentali, plante exotice, mediteraneene sau exemplare de bonsai spectaculoase, piatra ornamentala, fantani si elemente de stancarie, dar si accesorii de gradina si gradinarit, toate va asteapta in magazinele noastre din zona Comerciala Baneasa si localitatea Saftica, dar si la Pepiniera noastra din comuna Ghimpati, jud. Giurgiu.

Mai mult decat atat, echipa noastra de specialisti – ingineri horticoli si arhitecti peisagisti, va stau la dispozitie cu sfaturi utile si idei inovatoare, indiferent de dimensiunile gradinii dumneavoastra!

De la proiectarea si amenajarea gradinii si pana la serviciile de  intretinere a spatiilor amenajate, este doar un click distanta!

Contacteaza-ne si bucura-te de spectacolul naturii chiar in caminul tau! 

contact@abcint.ro | lamaisondesjardins@abcint.ro | www.pepiniera.eu | www.lamaisondesjardins.ro