De ce este mai bine sa optati pentru mobilier tip HoReCa in amenajarea unei locatii?

Pentru o mai bună înțelegere a calităților mobilierului de tip Horeca, vom atinge 5 puncte esențiale.

Unul din factorii decisivi în crearea unei locații Horeca de succes îl reprezintă mobilierul. Dincolo de influența estetică a acestuia asupra interiorului, mobilierul joacă un rol important în funcționalitatea și ergonomia spațiului. Din acest motiv alegerea unui mobilier profesional pentru uzul comercial este esențială deservirii clienților dar și afacerii dumneavoastră.

 Vreți să vă amenajați locația dumneavoastră Horeca sau să o reîmprospătați, însă vă întrebați de ce este mai bine să optați pentru un astfel de mobilier?

 Solicita o oferta de pret pentru mobilierul de tip Horeca marca P&M furniture!

  1. Primul motiv este faptul că acest tip de mobilier este asamblat, prin urmare durata de viață a acestuia este mult mai mare. Produsele asamblate oferă rezistență la uzură. Este o investiție bună pe termen lung. Mobilierul de tip Horeca este realizat din materiale de cea mai bună calitate, iar finisajele cu lac poliuretanic ajută la creșterea rezistenței.
  2. O altă calitate a acestui tip de mobilier este buretele de densitate mare care se află în construcția acestuia. Odată cu trecerea timpului, acesta nu se deformează.
  3. Un alt avantaj este modalitatea de personalizare cu materiale de calitate superioară.  Materialele noastre profesionale se găsesc într-o gamă largă de nuanțe și texturi. Personalizarea este necesară pentru a avea o locație unică și de succes. De aceea, toate produsele noastre pot fi personalizate după bunul plac. Gama de tapițerii este extrem de variată, existând materiale ignifuge sau care se curăță foarte ușor chiar și atunci când este vorba de pete.  Produsele noastre pot fi personalizate de la culoarea lemnului, materialelor și până la dimensiuni sau forme pentru realizarea unui design în conformitate cu conceptul dorit.
  4. Finisajele sunt realizate cu lac poliuretanic pentru a rezista la umiditate sau zgârieturi. Toate aceste detalii iau parte în formarea gamei de mobilier special concepute pentru domeniul Horeca.
  5. Ca un ultim aspect, P&M furniture oferă garanție pentru piesele de mobilier timp de minim 2 ani în condiții de trafic intens. În cazul în care vorbim despre domeniul Horeca vă recomandăm alegerea unui mobilier de calitate.

Echipa noastră de profesioniști vă poate oferi consultanță și soluții complete pentru interioare Horeca. P&M furniture este partenerul dumneavoastră profesionist pentru producerea și comercializarea unui mobilier Horeca care îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și confort, având o experiență de peste 29 de ani pe piață.