Curiosul caz al hotelului inca neconstruit, dar rezervat in proportie de 60%

2017 este al 13-lea an cand, la peste 2000 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, la Balea Lac, se construieste singurul hotel de gheata din Sud Estul Europei. Desi inca nu a fost construit, hotelul este deja rezervat in proportie de 60% atat de turisti romani cat si de turisti din strainatate.

Anul acesta hotelul va avea 14 camere si 6 iglu-uri, iar tematica aleasa este muzica. Turistii vor dormi in paturi de gheata avand alaturi sculpturi ale unor vedete precum: Freddie Mercury, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince, Corina Chiriac, Holograf, Abba sau The Rolling Stones.

(sursa foto: hotelguru.ro)

Inaugurarea? Conform constructorilor (in mare parte sculptori in gheata) care se ocupa de acest proiect, hotelul ar trebui sa fie gata pana la data de 23 decembrie.

Sursa articol

Vrei sa stii ce alte hoteluri se construiesc in Romania?

Conform celor mai recente date publicate pe Raportul de investitii, din data de 1 septembrie si pana in prezent au fost monitorizate 557 de proiecte care presupun constructia de pensiuni, hoteluri si alte tipuri de unitati de cazare. Din acest total, 453 sunt in stadii incipiente (intentie, licitatie, autorizare, proiectare, inainte de executie), ceea ce inseamna ca majoritatea vor demara lucrarile in urmatoarele luni.

Afla ce hoteluri se construiesc in judetul tau: click aici!