Cum sa iti personalizezi incaperea cu sistemul decorativ Calcio Vecchio de la KOBER

Finisajele decorative Calcio vecchio sunt produse pe baza de pigmenti cu reflexe irizante, material de umplutura si aditivi speciali. Destinat finisajelor decorative interioare, sistemul Calcio vecchio are un aspect de metal brut, neprelucrat, care are capacitatea de a personaliza orice incapere, fie in stil clasic, de epoca, fie in stil modern, contemporan. Pe langa stralucirea deosebita, suprafetele acoperite cu finisajul decorativ Calcio vecchio sunt si placute la atingere, avand o textura usor aspra, asemanatoare nisipului.


Avantaje:
– valoare estetica ridicata;
– aplicare rapida, usoara;
– efecte cromatice speciale,
– variabile in functie de unghiul de luminozitate; diferite modele si efecte, functie de abilitatile / fantezia aplicatorului.

Aplicare:
Se recomanda aplicarea unui strat de amorsa G8706 diluat 10% cu apa rece, utilizand trafaletul pentru a ob]ine un substrat omogen ideal pentru aplicare.
Stratul de finisaj decorativ Calcio vecchio texturat fin sau grosier se aplica nediluat sau diluat max. 5%, cu pensula spaniola, uniform sau aleatoriu, in functie de modelul dorit. Aplicarea se poate si in alte modalitati, cu trafaletul (diluat 10%), drisca (nediluat), manusa de lana, in functie de imaginatia aplicatorului.

Pregatirea suportului:
Suprafata de baza trebuie sa fie rezistenta, compacta, curata si uscata. Este recomandat ca produsul sa fie aplicat pe un suport neted si perfect plan pentru a ob]ine efectul decorativ.

Suporturi indicate:
Suprafete noi sau acoperite deja cu vopsele in dispersie, dupa impregnare si fixare cu amorsa G8101 (pentru uniformizarea capacitatii de absorbtie a suportului)

Conditii de aplicare:
Produsul trebuie sa fie conditionat la 10-30°C si omogenizat; temperatura mediului: 10-30°C; umiditatea relativa a mediului: max. 70%.
Depozitare:
Depozitarea se face in spatii inchise, uscate, acoperite, aeriste, ferite de actiunea intemperiilor si radiatiilor solare, la  temperaturi cuprinse intre 5-25°C.

Variante disponibile:
Texturat fin si texturat grosier.

Uscare:
2 ore la 20±2°C si umiditate relativa 65±5%.

Consum:
Cca 12-15 mp/cutie 1,5L, in functie de numarul de straturi, stilul si indemanarea aplicatorului.

Doresti mai multe informatii despre vopseaua lavabila Sistemul decorativ Calcio Vecchio sau despre alte produse KOBER ?

Acceseaza site-ul oficial KOBERwww.kober.ro sau www.magazinkober.ro, si rasfoieste categoriile de produse.