Cum să faceți camera de hotel să devină „acasă”?

Un sejur într-un hotel de lux este o experiență plăcută de cele mai multe ori. Dar după o călătorie lungă, sunteți adesea gata să ajungeți acasă și să dormiți în propriul pat.

Cu toate acestea, pentru unele persoane care călătoresc în scop profesional, hotelurile devin o casă departe de casă, unde puteți sta câteva săptămâni – sau chiar luni întregi. Utilizați aceste sfaturi pentru a vă face camera de hotel să se simtă mai mult ca acasă:

Utilizați facilitățile hotelului

Multe hoteluri sunt amenajate în stil apartament, cu spații separate pentru dormit, mâncare sau muncă. Bucătăriile complet echipate înseamnă că nu trebuie să mâncați la restaurante – ceea ce este bine pentru portofelul și programul dumneavoastră. În plus, curățătoriile de haine deschise non-stop vă pot ajuta să stabiliți o rutină chiar dacă sunteți departe de acasă.

Aduceți ceva de acasă cu care să decorați

Puteți aduce cu dumneavoastră fotografii cu familia și prietenii, obiecte mici de decor sau lumânări parfumate. Câteva elemente personale pot face ca o cameră de hotel să se simtă ca acasă.

Optați prentru propriile perne

O pernă bună este crucială pentru un somn bun și, atunci când călătorești, probabil îți este dor de confortul propriului pat. Deși nu îți poți aduce întreaga saltea cu tine, poți aduce o pernă sau două pentru a imita acea senzație de casă când ești pe drum.

Despachetați imediat

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți când ajungeți la un hotel este să vă despachetați hainele și să le puneți în dulap sau dressing, așa cum ați face acasă. Apoi, găsiți un loc potrivit pentru valiză valiza, astfel încât să nu fiți nevoiți să vă uitați permanent la ea.

Mențineți-vă rutina

Doar pentru că vă aflați într-o cameră de hotel nu înseamnă că trebuie să renunțați la rutină. Dacă vă place foarte mult să mergeți la sală la ora 17:00 în fiecare zi, atunci ar trebui să continuați să faceți asta. Vă va ajuta să vă simțiți mai mult ca acasă.

Luați-vă animalul de companie cu dumneavoastră

Multe hoteluri acceptă animale de companie , deci nu există niciun motiv să vă lăsați cel mai bun prieten acasă. A avea un câine este o modalitate rapidă prin care puteți face mediul în care locuiți să fie mai familiar.