Top 10 hoteluri reciclate

Te-ai saturat de hotelurile clasice? Iti doresti sa stai, fie si pentru cateva zile, intr-un loc pe care sa ti-l amintesti toata viata? Pregateste cardul de credit si alege o varianta din lista de mai jos. Cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta, oricare ar fi aceasta. Fie si doar pentru distractia aferenta.

Va prezentam mai jos Top 10 cele mai neobisnuite obiecte din care s-au facut hoteluri:

 

1. Cartele

Această clădire a fost construită din 200.000 de cartele. Fiecare cameră sau perete, chiar și toaletele, sunt realizate din cartele.
Hotelul a fost construit de Bryan Berg, cel care detine recordul mondial în construirea unei case de cartele.
Link

2. Containere

Aratand din afara ca un sat mohorât de containere de transport, hotelul luxos contine douăzeci și unu de camere confortabile, dispuse pe un deal din Changski, China.
Fiecare cameră este dotată cu un decor tradițional chinez, luminos si cu mobilier de inalta calitate.
Link

3. Ciocolata

Karl Lagerfeld a conceput un hotel facut in intregime din ciocolata.
Acest designer excentric a creat „Magnum Chocolate Suite Hotel” pentru a sărbători lansarea inghetatei Magnum Ecuador si Ghana, care este realizata cu boabe de cacao special selectate, provenite de la fermele certificate Rainforest Alliance din Ecuador si Ghana. Folosind 10.5 tone de ciocolata, acesta include o sculptură de ciocolată a unui model masculin francez, muza lui Karl, Baptise Giabiconi, stand seducator pe patul de ciocolată.
Link

4. Zgura, stuf, lemn si piatra

Spațiile interioare sunt armonioase, avand un aer de libertate, in constructie folosindu-se numai materiale ecologice, cum ar fi: zgura, stuf, lemn si piatra.
Link

5. Conducte

Proiectat de t3arc, TuboHotel poate găzdui două persoane într-un pat queen-size, cu vederi panoramice catre Sierra del Tepozteco, Mexic.
Scopul hotelului a fost de a construi spații de cazare rapid si la prețuri accesibile.
Link

6. Vagoane

Acest hotel uimitor, numit „Controversy Inn”, constă in patru vagoane de tren reciclate într-o clădire care este confortabila, cu paturi tematice și o sală de mic dejun. „Controversa” este situat la ferma din Hoogwoud, Țările de Jos. Acest eco-Hotel este format din diverse elemente de epocă, care sunt reciclate in ceva nou.
Link

7. Nisip

Au soare, nisip și mare… ce-si pot dori mai mult, acum cand au si cel mai mare Hotel de nisip, realizat in intregime din nisip pe plaja din Dorset Weymouth, Marea Britanie.
Singura surpriza este ca va puteți trezi la ocean atunci când „valul trece prin ușa.”
Link

8. Sare

Palacio de Sal este un hotel construit din blocuri de sare. Acesta este situat la marginea Salar Uyuni, 350 km sud de capitala Boliviei, La Paz.
Link

9. Rulote

Proiectul inedit pus la cale de un grup de prieteni din Berlin, Germania: camping urban sub un acoperiș!
Pentru a realiza acest lucru, ei au renovat o fabrică veche din Neukölln, au renovat hangarul, apoi au propus să-l transforme într-un hotel, prin instalarea rulotelor vechi și a caselor mobile.
Link

10. Butoaie de vin

Ai visat vreodata sa adormi alături de un pahar de vin francez? Dar ce-ai zice de interiorul unui butoi de vin francez?
De Vrouwe van Stavoren hotel din Țările de Jos a salvat patru butoaie de vin din Elveția și le-a transformat în camere.
S-ar putea ca visul tau sa fie mai aproape decat crezi…
Link

Sursa
Add a Comment