Top 10 hoteluri reciclate

Te-ai saturat de hotelurile clasice? Iti doresti sa stai, fie si pentru cateva zile, intr-un loc pe care sa ti-l amintesti toata viata? Pregateste cardul de credit si alege o varianta din lista de mai jos. Cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta, oricare ar fi aceasta. Fie si doar pentru distractia aferenta.

Va prezentam mai jos Top 10 cele mai neobisnuite obiecte din care s-au facut hoteluri:

 

1. Cartele

Această clădire a fost construită din 200.000 de cartele. Fiecare cameră sau perete, chiar și toaletele, sunt realizate din cartele.
Hotelul a fost construit de Bryan Berg, cel care detine recordul mondial în construirea unei case de cartele.
Link

2. Containere

Aratand din afara ca un sat mohorât de containere de transport, hotelul luxos contine douăzeci și unu de camere confortabile, dispuse pe un deal din Changski, China.
Fiecare camer─â este dotat─â cu un decor tradi╚Ťional chinez, luminos si cu mobilier de inalta calitate.
Link

3. Ciocolata

Karl Lagerfeld a conceput un hotel facut in intregime din ciocolata.
Acest designer excentric a creat „Magnum Chocolate Suite Hotel” pentru a s─ârb─âtori lansarea inghetatei Magnum Ecuador si Ghana, care este realizata cu boabe de cacao special selectate, provenite de la fermele certificate Rainforest Alliance din Ecuador si Ghana. Folosind 10.5 tone de ciocolata, acesta include o sculptur─â de ciocolat─â a unui model masculin francez, muza lui Karl, Baptise Giabiconi, stand seducator pe patul de ciocolat─â.
Link

4. Zgura, stuf, lemn si piatra

Spa╚Ťiile interioare sunt armonioase, avand un aer de libertate, in constructie folosindu-se numai materiale ecologice, cum ar fi: zgura, stuf, lemn si piatra.
Link

5. Conducte

Proiectat de t3arc, TuboHotel poate găzdui două persoane într-un pat queen-size, cu vederi panoramice catre Sierra del Tepozteco, Mexic.
Scopul hotelului a fost de a construi spa╚Ťii de cazare rapid si la pre╚Ťuri accesibile.
Link

6. Vagoane

Acest hotel uimitor, numit „Controversy Inn”, const─â in patru vagoane de tren reciclate ├«ntr-o cl─âdire care este confortabila, cu paturi tematice ╚Öi o sal─â de mic dejun. „Controversa” este situat la ferma din Hoogwoud, ╚Ü─ârile de Jos. Acest eco-Hotel este format din diverse elemente de epoc─â, care sunt reciclate in ceva nou.
Link

7. Nisip

Au soare, nisip ╚Öi mare… ce-si pot dori mai mult, acum cand au si cel mai mare Hotel de nisip, realizat in intregime din nisip pe plaja din Dorset Weymouth, Marea Britanie.
Singura surpriza este ca va pute╚Ťi trezi la ocean atunci c├ónd „valul trece prin u╚Öa.”
Link

8. Sare

Palacio de Sal este un hotel construit din blocuri de sare. Acesta este situat la marginea Salar Uyuni, 350 km sud de capitala Boliviei, La Paz.
Link

9. Rulote

Proiectul inedit pus la cale de un grup de prieteni din Berlin, Germania: camping urban sub un acoperiș!
Pentru a realiza acest lucru, ei au renovat o fabric─â veche din Neuk├Âlln, au renovat hangarul, apoi au propus s─â-l transforme ├«ntr-un hotel, prin instalarea rulotelor vechi ╚Öi a caselor mobile.
Link

10. Butoaie de vin

Ai visat vreodata sa adormi al─âturi de un pahar de vin francez? Dar ce-ai zice de interiorul unui butoi de vin francez?
De Vrouwe van Stavoren hotel din ╚Ü─ârile de Jos a salvat patru butoaie de vin din Elve╚Ťia ╚Öi le-a transformat ├«n camere.
S-ar putea ca visul tau sa fie mai aproape decat crezi…
Link

Sursa
Add a Comment