Oportunitate în HORECA: Transformarea Palatului Cerchez într-un aparthotel de lux

Compania MAD Projects a achiziționat Palatul Cerchez de pe bulevardul Lascăr Catargiu din București, o clădire istorică semnificativă din secolul al XIX-lea, cu o suprafață de aproximativ 1.000 mp.

Proiectul de transformare va implica compartimentarea clădirii în 38 de camere de hotel și se estimează că va dura aproximativ trei ani până la finalizare, investițiile fiind estimate la aproximativ 2 milioane de euro.

Noul aparthotel va servi atât turiștilor care vizitează Bucureștiul, cât și afacerilor în căutare de locații de cazare de înaltă calitate. Această strategie se încadrează în trendul actual de dezvoltare a infrastructurii pentru a satisface cerințele tot mai diverse ale turiștilor și călătorilor de afaceri care aleg Bucureștiul ca destinație.

Harta investițiilor: Peste 1600 de proiecte HoReCa în construcție în România

Potrivit datelor monitorizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în 2013 au fost înregistrate 1615 proiecte de construcție din domeniul HoReCa, în România.

Iată cum arată distribuția proiectelor pe hartă:

Pentru informații actualizate și detalii specifice despre proiectele curente de construcție din domeniul HoReCa, consultă Victa.ro – asistenta ta virtuală de ofertare la șantiere.

Surse alternative: https://victa.ro/ și https://constructfocus.ro/