Cu ce echipamente a fost dotata cea mai moderna baza sportiva publica din Romania?

Baza sportiva Gheorgheni din Cluj-Napoca a fost inaugurata oficial in luna decembrie!

Noul Complex sportiv, realizat de Primaria Cluj prin intermediul Companiei Nationale de Investitii si Ministerul Dezvoltarii Regionale a fost oficial inaugurat in luna decembrie, dupa ce consilierii locali au votat luarea in primire a noii facilitati pentru sport din Cluj, lucrarile pentru aceasta finalizandu-se in luna noiembrie.

Baza a fost construita pe o suprafata de 9,5 hectare si pune la dispozitia iubitorilor de sport si miscare o multitudine de activitati, cuprinzand:

3 terenuri sintetice de fotbal | 3 terenuri de tenis | 2 terenuri de baschet | 1 teren de squash | 2 terenuri pentru badminton | 2 terenuri pentru volei de plaja

Mai mult decat atat, complexul a fost dotat si cu aparate si echipamente pentru workout si fitness in aer liber, SPORT PLAY SYSTEMS asigurand instalarea acestor facilitati.

img_7784

 Astfel, pasionatii de sport se pot bucura de echipamente pentru fitness, sala in aer liber, diverse echipamente de catarat, chiar si structuri pentru amatorii de parkour. Pe langa zonele pentru sport, echipa Sport Play a construit si un vast spatiu de joaca pentru copiii de toate varstele. Varstnicii nu sunt exclusi de la activitatile complexului, acestia fiind incurajati sa aiba un stil de viata activ si sanatos bucurandu-se de zona pentru exercitii fizice destinate seniorilor.

Galerie foto cu spatiile exterioare amenajate de SPORT PLAY

Amplul complex sportiv mai ofera un amfiteatru in aer liber cu o capacitate de 428 de spectatori, o pista pentru alergare, piste pentru biciclete sau role, un traseu prin copaci cu platforme suspendate si chiar si o zona pentru paintball. In ceea ce priveste spatiile interioare, complexul detine spatii destinate pistelor de bowling, dotari pentru tenis de masa si o sala pentru organizarea diferitelor evenimente.

Accesul in baza sportiva este GRATUIT pentru toata lumea, astfel toate categoriile de varsta sunt incurajate sa foloseasca si sa se bucure de noul complex din oras. Pentru terenurile sportive de fotbal, tenis, baschet si squash insa este nevoie de crearea unui cont de utilizator pe platforma online care gestioneaza programarile pentru aceste terenuri, fiind de asemenea gratuit.