Descopera finisajul care transforma peretii si fatadele in opere de arta

In materie de finisaje pentru interior si exterior, optiunile au devenit de-a lungul timpului tot mai diversificate, pentru a raspunde unui public caruia ii place sa fie convins cu cat mai multe optiuni de design. Numarul proiectelor de renovare si modernizare urmeaza un trend ascendent, asta pentru ca apetitul pentru schimbari s-a intensificat atat in domeniul cladirilor rezidentiale, cat si in sectoarele horeca, office sau comercial. Acest trend a dus implicit la aparitia pe piata finisajelor a unor materiale mai neconventionale, cum sunt si placile ornamentale 3D din beton fin produse in Romania de 3D Stone Ornament.

Creeaza arta cu placile ornamentale 3D

Placa 3D este o solutie relativ noua si neobisnuita ca si finisaj utilizata pentru placarea peretilor din absolut orice incapere, fie ca vorbim de dormitoare, bucatarii, bai, livinguri sau holuri. Mai mult decat atat, placile 3D sunt o optiune de efect si pentru fatadele cladirilor. Folosite in diverse combinatii, forme si culori, acestea pot transforma peretii interiori si exteriori ai oricarei cladiri in adevarate opere de arta.

Obtine efecte vizuale de invidiat

Cu ajutorul placilor 3D din beton fin este posibila crearea unor peisaje geometrice neobisnuite si originale. Rezultatul va fi ceva total iesit din comun, o alternativa la banalele finisaje standard folosite in prezent. Formele cu motive 3D ale placilor devin o parte importanta a intregului interior, facandu-se remarcate datorita efectul vizual pe care il livreaza, bazat pe jocul intre lumina si umbra. Suprafata isi schimba aspectul in functie de lumina din camera, inspirand dinamism si flexibilitate.

Mai jos va invitam sa vedeti cateva exemple reusite de amenajari in care placile ornamentale 3D au reusit sa transforme peretii in adevarate opere de arta:

3D STONE ORNAMENT SRL este prima firma de pe piata din Romania care produce placi ornamentale 3D din beton. Mai multe detalii despre acest produs neconventional si original pentru finisaje gasiti pe ornamente3d.com sau pe pagina de Facebook 3D Stone Ornament.