Constructia parcului de distractii Cornisa, carlig pentru noi investitii hoteliere

Lucrările la parul de distractii Cornisa ar putea fi gata abia la sfârşitul lui 2015. Parcul costă peste 50 de milioane de lei şi este programat să aducă zeci de mii de turişti în Botoşani.

Intr-o declaratie a primarului, doi oameni de afaceri au anuntat deja intentia de a construi un minihotel si un club in apropierea zonei de agrement. Oamenii de afaceri sunt din Botosani si doresc sa concesioneze teren in jurul parcului.

Stadiul lucrarilor la santierul viitorului parc de agrement sunt la 25-30% si deschiderea acestuia in vara urmatoare este pusa sub semnul intrebarii.
parc de distractii
Parcul va fi dotat cu piscina acoperită, cu patru bazine, o piscină mare de 300 mp, piscină copii, bazin hidromasaj și piscină de înot contra curentului. Va fi o zonă de SPA, iar afară o piscină pentru copii și o piscină de dimensiuni olimpice de 50 metri pe 25. Vor fi 4 tobogane de apă exterioare și două tobogane interioare unice în țară, care vor avea plecarea-sosirea în interior, dar tubulatura în exterior.

Intreaga documentatie tehnica precum si datele de contact ale constructorului, investitorului si arhitectilor pot fi obtinute daca esti abonat la baza de date www.raportuldeinvestitii.ro