O noua pensiune cauta antreprenor

Cu ajutorul asistentei virtuale de vânzare la șantiere VICTA am identificat proiectul „Pensiune turistica Perla Comanitei D+P+M cu 14 locuri de cazare in 7 camere duble” care are nevoie de antreprenor.

Stadiu la data de 21.11.2018: a fost demarata procedura de atribuire a contractului pentru antrepriza. Ofertele se depun pana la data de 30.11.2018. Durata contractului este de 24 luni.

Din punct de vedere constructiv, structura de cazare va avea urmatorii indici tehnici: Aria construita Ac=373,00 mp ;Aria construita desfasurata Acd =799,21mp; P.O.T.=20,10%; C.U.T.=0,43. Regim de inaltime propus=D+P+E ;Nr. camere de cazare propuse = 7 camere. Pe langa cladirea principala, se va realiza si o caldire anexa P care va curpinde camera tehnica si lemnaria. Sistem constructiv: fundatii continue din beton, pereti din zidarie de caramida, acoperis tip sarpanta si invelitoare din sindrila metalica. Functiuni propuse: 7 camere, receptie, birou administrator, spalatorie, magazii, camera receptie alimente, sala de mese, sala de preparare a mesei, camara, vestiar; iar in cladirea anexa: camera tehnica, hol si lemnarie.

Cum poți și tu să ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro