De ce terasa nu trebuie folosita doar pe timpul calduros?

TERASA CU FUNCTIONARE IN ORICE ANOTIMP PE CARE O VOR IUBI FUMATORII!

De multe ori clientii restaurantelor sau ai cafenelelor aleg sa isi petreaca timpul pe terasa amenajata special pentru ei. Dar ce se intampla cand vremea nu mai este favorabila, iar o mare parte dintre acestia sunt fumatori? Terasele se golesc, activitatea se muta inauntru, iar oricate incalzitoare sunt pe terasa, de multe ori caldura nu se pastreaza si acestea nu isi justifica consumul.

pergola_iarna

Avand in vedere timpul rece si legea care interzice  fumatul, PERGOLA LUX ofera o solutie domeniului Horeca: o terasa cu functionare in orice anotimp. Formula cea mai eficienta este: pergola cu acoperis retractabil, inchisa pe laturi cu sistemul electric din sticla tip panorama si deckingul incalzit.(pardoseala incalzita). De asemenea pentru a suplimenta aceasta formula oferim un incalzitor cu infrarosu cadou in perioada decembrie-ianuarie.

2inchidere-sticla-iarna

Pe langa estetica eleganta, aceste elemente sporesc confortul si devin practice. Confortul se datoreaza sistemului care se inchide automat din telecomanda. Atat acoperisul retractabil si sistemul de iluminare, cat si inchiderile din sticla se vor actiona prin apasarea unui buton.

Daca ninge sau ploua, terasa se inchide din telecomanda, iar incalzirea terasei prin pardoseala creeaza o atmosfera placuta in interior. Acoperisul poate tine pana la 30 de cm de zapada, dar aceasta nu va fi o problema cat timp terasa este incalzita, iar zapada de pe acoperisul retractabil se va topi si se va scurge prin sistemul de drenaj integrat in profilele pergolei.

1

Pentru a se permite fumatul pe terasa, acoperisul si inchiderile din sticla se vor deschide in 2-3 minute!

Astfel aceasta solutie suplimenteaza locurile unui restaurant, unei cafenele sau ale altor spatii din domeniul Horeca, se adapteaza la orice temperatura si creeaza confortul necesar clientilor si proprietarilor. Este ideala pentru evenimentele sarbatorilor de iarna, in special la miezul noptii dintre ani, cand acoperisul se retracteaza pentru a lasa sa se vada cerul inundat de artificii.

Pentru cele mai bune solutii in cadrul proiectului tau, sau pentru oferte personalizate,  completeaza formularul de mai jos: