Rucela iti ofera parchetul din lemn masiv de stejar cu grosimea de 20-21 mm!

 

De ce ma ajuta?

Durabilitatea este principala problema pe care o rezolva parchetul masiv al celor de la Rucela. La interior, pardoselile din lemn masiv au o durata de viata de cateva sute de ani, iar lucrarile de intretinere si reconditionare se executa la intervale de 15 – 20 de ani, ceea ce ne face sa vorbim de o investitie pe termen lung.

 

Nu risca!

Pentru o investitie valoroasa trebuie sa tinem cont de faptul ca parchetul slab calitativ duce la costuri ridicate de montaj, pierderi inutile de timp si manopera, iar umiditatea ridicata duce la compromiterea intregii lucrari.

 

De ce parchetul celor de la Rucela?

PARCHETUL DIN LEMN MASIV DE STEJAR cu grosimea de 20-21 mm respecta dimensiunile permise de linia de productie: lungime intre 200 – 1200 mm, latime 50 – 100 mm.

Principalul avantaj este senzatia unica de confort data de lemnul masiv a carui inertie termica redusa il face racoros vara si calduros iarna.

Printre principalele beneficii ale parchetului merita mentionate urmatoarele: durabil, elegant, natural si sanatos.

 

Caracteristici tehnice :

– strat de uzura 10-11 mm
– umiditate 8 – 10 %
– stabilitate dimensionala si duritate

Parchetul celor de la Rucela este potrivit pentru cladiri rezidentiale, hoteluri si restaurante, obiective culturale si istorice.

 

Calitate garantata: „In conformitate cu prevederile legale privind raspunderea pentru calitatea produselor livrate, se atesta ca produsele ÔÇťRUCELAÔÇŁ pe care le comercializeaza societatea noastra , indeplinesc parametri de calitate prevazuti in standardele legale ,respectiv sunt conform SR EN 14342:2005+ A1.
Prin prezentul certificat garantam calitatea produselor cu conditia respectarii instructiunilor de utilizare si de montaj,intretinere,depozitare, conservare si transport.
Prezentul certificat este intocmit in conformitate cu OG 21/1992 si atesta legal ca produsele de mai sus corespund scopului pentru care au fost create, incadrindu-se in parametri de calitate prevazuti de standardele si directivele in vigoare.”

 

Rucela se poate lauda cu urmatoarele lucrari:
– Palatul Culturii Iasi
– Teatrul Municipal Targu Neamt

 

Cat te costa?

Produsul de o calitate exceptionala, 100 % autohton se bucura de cel mai bun pret de pe piata, ce variaza intre 12 si 27 euro/m2 + TVA.

 
Add a Comment