Conferinta: Leaving Grey, living Green

In data de 28.02.2019, la Palatul Bragadiru din Bucuresti este programata cea de a doua editie a conferintei Leaving Grey, living Green ÔÇô Maximize the open space, ce are ca tema principala constientizarea importantei spatiilor verzi urbane. Aceasta se adreseaza tuturor specialistilor din domeniu in masura sa propuna si sa implementeze solutii sustenabile pentru Romania urbana, precum si reprezentantilor autoritatilor locale.

Printre invitatii evenimentului se numara Laura Gatti, peisagist si inginer agronom, partener al bine-cunoscutului proiect Bosco Verticale,  Gary Grant, promotorul acoperisurilor verzi, cosultant international in solutii de inverzire a oraselor si autor a numeroase carti pe aceasta tema, Cerasella Craciun, architect, urbanist si professor la UAUIM si Theodor Harasim, reprezentant Romania Green Building Council.

Organizatorii evenimentului: Nophadrain Romania, Sika Romania, alaturi de Arta Gradinilor.

Partener media: Igloo, IBC Focus, HotelInvest.

Daca esti interesat sa participi la acest eveniment te poti inregistra incepand cu data de 01.02.2019 pe www.nophadrain.ro/registerleavinggreylivinggreen2019 sau sa transmiti pe email (office@artagradinilor.ro) intentia de a participa.