Care sunt zonele favorabile investitiilor hoteliere?

sursa poza

Capitala parte amortita in acest inceput de 2013. Am notat pana acum o serie de domenii la care capitala si zonele invecinate au carente. Din pacate, nici domeniul Hotel & Relaxare nu face exceptie. Analizand toate subdomeniile incadrate in acest domeniu principal, observam ca doar 3% din 329 de proiecte anuntate au fost reperate in aceasta zona.

Analizand strict subdomeniul cazare ÔÇô hoteluri, moteluri, pensiuni – cifrele sunt si mai drastice pentru bucuresteni. Doar 1% din obiectivele de acest tip s-a regasit in zona Bucuresti ÔÇô Ilfov.

Proiecte de actualitate:

* In luna martie a fost stabilita data limita de depunere a ofertelor pentru executia proiectului de modernizare si extindere a stadionului UTA.
38,5 mil RON este suma pe care Primaria Arad o aloca acestei investitii.

* Belvedere Bucuresti aloca o suma de 65,9 mil RON pentru amenajarea centrului de agrement West Gate Club, din str. Preciziei nr. 24. Procesul de atribuire a contractului nu se afla la prima incercare. Ultima licitatie a fost facuta in 2011, insa fara succes. In decursul acestui an urmeaza sa fie stabilit antreprenorul.

 

Afla detaliile proiectelor de mai sus, completand acest formular.

 

Cele mai multe proiecte din 2012 au venit din subdomeniul spatiilor de cazare (hoteluri, pensiuni, vile turistice, etc.). Cele 954 de proiecte urmarite de echipa IBC Focus reprezinta o cifra in crestere fata de 2011 cu 31%. Al doilea cel mai important subdomeniu, cel al spatiilor de agrement (sali de sport, fitness, cluburi) e insa in scadere cu 17% fata de anul anterior.
Scaderi mai raportam in cazul spatiilor de entertainment (casino, cinema, sali polivalente), -22% , in timp ce cresteri substantiale punctam la centrele de relaxare si spa (+67%) si spatiile de agrement (strand, piscina, bazine de inot, locuri de joaca), cu un plus de 64%.

Fii la curent cu noutatile din industria hoteliera si oferteaza la momentul potrivit!
Hotel Invest, in colaborare cu Raportul de Investitii te ajuta!

Tags:Add a Comment