Cine sunt cei mai activi antreprenori generali din domeniul HoReCa?

Peste 3350 de investiții din domeniul Hotel&Relaxare au fost monitorizate în ultimele 12 luni de prima asistentă virtuală de vânzări la proiectele din România – VICTA.ro, platformă inteligentă dezvoltată de IBC Focus. Aceste investiții includ atât unități de cazare (hoteluri, pensiuni, vile turistice), cât și spații de agrement, centre spa sau terenuri de sport, iar printre antreprenorii generali care și-au ocupat cel mai mult portofoliile cu astfel de proiecte în ultimul an se numără Colen Impex– companie din jud. Prahova, care figurează în prezent pe victa.ro cu 13 proiecte care presupun construcția de parcuri sau săli de sport în localități precum Sinaia, Chiajna sau București. Antreprenorul Amicii Building din Bistrița Năsăud figurează de asemenea cu 11 unități de cazare și săli de sport aflate în diferite stadii de execuție pe parcursul perioadei analizate.

Dintre elite, Construcții Erbașu, antreprenor care figurează în top 10 al celor mai puternici antreprenori din România, a fost implicat în ultimele 12 luni în proiecte de anvergură, 24% din portofoliu fiind reprezentat de investiții de tip Hotel și Relaxare. Tot în acest top regăsim și PORR Construct sau TCI Contractor General

Zona cu cel mai mare apetit pentru astfel de investiții este SUD-ESTUL țării, zonă unde au fost identificate doar în acest an 308 proiecte.

Vrei să ofertezi astfel de proiecte? Solicită un demo gratuit la VICTA.ro!