Mediul online castiga teren: peste 80% din rezervarile hoteliere se fac online

Sursa foto

Conform unui studiu realizat de firma de consultanta SDL, pe un esantion de 4000 de respondenti din SUA, Australia si Marea Britanie, peste 80 % din ei folosesc mediul online pentru a realiza diversele aranjamente necesare vacantelor. De exemplu in SUA, doar 5% au mentionat ca isi mai rezerva hotelurile personal.
De asemenea, alegerea hotelurilor este foarte mult influentata de calitatea prezentei online. Aplicatiile mobihttps://hotelinvest.ro/mediul-online-castiga-teren-si-in-domeniul-hotelier-peste-80-din-rezervari-se-realizeaza-online/le sunt si ele utilizate in vacante de peste 60% din respondenti iar emailul este preferat ca metoda de memento pentru rezervari aeriene, check-in la hotel sau bilete pentru diverse evenimente.

Pe de alta parte, odata sositi in vacanta, respondentii au precizat ca incearca sa se deconecteze total sau cat mai mult posibil. Ei prefera sa utilizeze cat mai putin retelele sociale pentru check-in sau pentru postarea de fotografii. Postarile cu intamplari si imagini le realizeaza de obicei dupa ce se reintorc din vacanta.

Vrei sa stii cum utilizeaza romanii mediul online pentru achizitii? Click aici

Vrei sa vezi cat e de simplu sa utilizezi mediul online pentru achizitii la constructii? Contacteaza-ne aici

Sursa