Tineti-va oaspetii conectati cu Panoul de conectivitate TeleAdapt – MEDIAHUB SL

 

Nu mai este un secret ca oaspetii hotelurilor isi doresc propriile optiuni de divertisment in camera sub forma listelor de redare iPod, filmelor Netflix, download-urilor video, jocurilor, vizualizarea fotografiilor, a prezentarilor şi streaming content. Tot mai multi oaspeti se asteapta sa gaseasca in camere un sistem plug-and-play TV pentru continutul lor mobil. Noi va oferim acum solutia care ii eliberează pe oaspetii dumneavoastra de ecrane mici şi casti.

 

Va prezentam MediaHub SL … Noul panou de conectivitate Slim Line TeleAdapt MediaHub SL ofera toate optiunile de conectivitate de care oaspetii dvs. au nevoie pentru a vedea propriile filme, muzica, jocuri si chiar prezentari de afaceri pe televizorul din camera. Alegeti modelul care este potrivit pentru proprietatea dumneavoastra, in functie de designul dorit si bugetul dumneavoastra.

 

* Compatibilitate:
SINGURUL Panoul de conectivitate cu auto-comutare si auto-integrare pentru TOATE marcile TV importante pentru ospitalitate si pentru furnizorii de VOD, inclusiv LG, Samsung, Philips, Panasonic, LodgeNet, Enseo si nu numai.

 

* Accesibilitatea:
Gama MediaHub SL are o structura de preturi potrivita bugetului oricarui hotel de 3, 4 sau 5 stele. Adaugaţi caracteristici care conteaza pentru oaspetii dumneavoastra, inclusiv tehnologia de comutare plug-and-play-TV, iPod docking si mai multa putere.

 

* Adaptabilitate:
Solutia de conectivitate all-in-one pentru oaspetii de astazi si din viitor potrivita pentru nevoile tehnologiei de maine. Pornind de la varianta cea mai simpla, versiunea pasiva, puteti urca catre un model care include docking iPod AV universal, sau chiar sa adaugati un iPod dock extern sau un DVD Player si sa lasati MediaHub SL sa furnizeze tehnologia de auto-comutare TV.

 

Pentru comenzi sau informatii va rugam sa apelati la:

Teodora ANGHEL
Commercial Representative

ARVO GROUP, Bucharest
teodora.anghel@arvo.ro
Tel/Fax:+4021/211 75 35
Mobile: +40757 88 88 30

 
Add a Comment