Ce stiluri de acoperis ne putem alege cu GERARD?

 

Alegerea acoperisului nu mai este de mult o decizie strict tehnica. Daca doriti sa construiti sau sa renovati o casa, trebuie sa va ganditi atat la calitate, cat si la aspectul general al casei dumneavoastra. De aceea, pentru toti cei care au inteles ca alegerea acoperisului va lasa principala amprenta asupra stilului casei lor, GERARD isi deschide catalogul de profile!

Acoperis  in stil mediteraneean? Daca preferintele dumneavoastra se indreapta catre proiectele inspirate din stilul specific zonei mediteraneene, atunci puteti opta pentru profilul GERARD Milano.

 

 

 

 

Acoperis pitoresc? Profilele Shingle si Shake cu aspect de ardezie, respectiv sindrila, se potrivesc atat pentru o casa amplasata intr-o zona pitoreasca, cat si pentru o casa din mediul urban. Recomandam cele doua profile GERARD pentru cladirile ale caror fatade sunt placate cu piatra, pentru cladirile din lemn sau care detin elemente de lemn aparente. O alta caracteristica a profilului Shake este aceea ca beneficiaza de o adaptabilitate deosebita, ce ii permite aplicarea inclusiv pe suprafetele curbate. In acelasi timp, profilul Shingle este ideal pentru constructiile atipice cu pante mari, precum si pentru placarea fatadelor!

 

 

Acoperis clasic? Fie ca este vorba despre acoperisul unei case sau al unui spatiu comercial, GERARD Classic este o alegere care se pliaza oricarei constructii. Un alt avantaj al acestui profil este acela ca e disponibil in 10 variante coloristice, de la rosu Spanish la albastru Sapphire!

 

 

 

 

Acoperis traditional? Atunci profilele Heritage si Diamant sunt alegerea potrivita! Cele doua profile sunt optiunea preferata a clientilor GERARD, datorita varietatii de culori clasice si contemporane disponibile.

 

 

Gerard este prima tigla metalica cu acoperire de piatra naturala din lume, cu o istorie de peste jumatate de secol. Inventat in Noua Zeelanda si cu o garantie de 50 de ani, acoperisul Gerard indeplineste cele mai exigente standarde internationale. Tiglele Gerard sunt produse din otel protejat cu aliaj Zincalume, ce asigura o rezistenta de pana la 9 ori mai mare decat otelul galvanizat. Mai mult, tiglele Gerard se numara printre cele mai usoare invelitori de pe piata, fiind de pana la 7 ori mai usoare decat tiglele traditionale. Toate acestea impreuna cu sistemul unic de fixare al modulelor, confera acoperisurilor Gerard siguranta si rezistenta in caz de cutremur. Acestea sunt motivele pentru care  Gerard este prezent in peste 80 de tari din lume.

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD.

PROMOTIE! Pana pe 20 noiembrie, tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard beneficiaza de preturi reduse pentru profilele: Shingle, Heritage, Classic, Shake si Milano. Promotia GERARD este disponibila in reteaua nationala de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis.

Brandul Gerard este prezent pe piata din Romania din anul 2003 prin distribuitorul sau exclusiv Final Distribution.

Mai multe informatii:

Facebook: GERARD Roofs , Final Distribution

www.gerard.com.ro, www.finaldistribution.ro