Top 5 investitii hoteliere din luna NOIEMBRIE

Din cele peste 2000 de proiecte monitorizate la nivel national de catre IBC Focus in ultimele 30 de zile, peste 500 au fost investitii din domeniul HoReCa. Dintre acestea, am selectat 5 investitii care se anunta a fi adevarate oportunitati de ofertare in perioada urmatoare:

1. Hotel Marriott – 3S+P+13E+Eth, Bucuresti – afla mai multe

Proiectul presupune construirea unei cladiri mixte cu spatii comerciale, spatii conferinte si hotel cu regim de inaltime 3S+P+13E+Eth. Conform informatiilor din presa, hotelul va fi clasificat la 4 stele si va presupune o investitie totala de aproximativ 20 de milioane de euro.

2. Extindere hotel Ramada Iasi City- 3 corpuri: S+P+3E, S+P+4E si S+P+5E, Iasi – afla mai multe

Beneficiarul are la dispozitie o suprafata de 2.500 mp, aflata intre Hotel Moldova si Hotel Ramada. Aici urmeaza sa fie edificate un imobil cu trei corpuri de cladire cu subsol, parter si 3, 4, respectiv 5 etaje.

3. Aparthotel D+P3E+4ER – 16 apartamente, jud. Constanta – afla mai multe

Oferte pentru executie si materiale de constructie pot fi transmise incepand din acest moment pe adresa de e-mail a beneficiarului pentru a fi analizate. Imobilul va avea 16 apartamente si regimul de inaltime D+P3E+4Er.

4. Constructie imobil cu restaurant si camere de cazare P+3E+M, jud. Timis – afla mai multe

Imobilul va avea o suprafata estimata de 2500 de mp, va fi realizat pe 5 nivele, parterul avand ca destinatie spatiu restaurant si sala de mese. Etajele vor fi compartimentate in camere de cazare.

5. Hotel cu patru stele S+P+Mz+3E+4Er – 37 camere, jud. Dambovita – afla mai multe

Imobilul va avea rewgim de inaltime S+P+Mz+3E+4Er, parter dotat cu rampa pentru persoanele cu dizabilitati, la mezanin sala de conferinte, sala fitness si 7 camere de cazare, iar la etajele 1,2 si 3 cate 10 camere. La etajul 4 va fi amenajata o terasa care deserveste zona hoteliera.

Tu la ce proiecte vei oferta in aceasta iarna? Solicita un demo gratuit cu cele 557 de investitii HoReCa monitorizate de IBC Focus in ultimele 3 luni.