Cauti un specialist in amenajari HoReCa cu sisteme din gips carton? L-am gasit noi pentru tine!

BPRSistemeDesign are o vasta experienta in domeniul amenajarilor interioare bazate pe sisteme din gips carton. Sistemele gips carton reprezinta solutia moderna si eficienta pentru amenajarea, recompartimentarea sau reamenajarea oricarui spatiu, fie ca vorbim de tavane casetate, montaj de pereti despartitori, scafe si tavane false din rigips sau decoratiuni din gips carton. Aceste sisteme pot fi folosite cu succes in amenajarile de spatii HoReCa, dar si pentru birouri, spatii comerciale sau chiar centre medicale.

Amenajari spatii de birouri

Productivitatea firmei tale depinde de felul cum angajatii tai isi desfasoara activitatea. Asigura-le angajatilor tai un spatiu in care sa se simta confortabil si sa lucreze eficient.

Amenajari spatii comerciale

Finisajele decorative si amenajarile interioare ale spatiilor comerciale sunt foarte importante. Trebuie sa asigure clientilor tai un ambient placut si dorinta de a reven

Amenajari sali de evenimente

Din cauza dimensiunilor mari ale acestor spatii, apar elemente de structura (grinzi sau stalpi). Acestea trebuie transformate in elemente estetice, care sa dea valoare spatiului.

Printre lucrarile de referinta ale BPRSistemeDesign  se numara :

  • Spitalul Polaris Cluj Napoca
  • MBS Group Cluj Napoca
  • Hotelul Sun Garden
  • …si multe alte locatii HoReCa, cladiri de birouri sau chiar unitati medicale