Masa inteligenta: Mentine bauturile reci si mancarea calda

Ai in fata un pahar plin cu o bautura racoritoare in care ai scaldat 3 cuburi de gheata. Iar in farfuria de langa pahar servesti o supa incalzita la temperatura ideala. Dar poate esti intrerupt in timpul mesei sau pur si simplu mananci mai incet si iti place sa savurezi in ritmul tau bautura din pahar. Gheata incepe sa se topeasca, iar supa nu mai este suficient de calda si parca ti-ai dori sa o mai incalzesti un pic. Daca te ridici de la masa, iti strici tot zenul.

masa inteligenta

Intr-o lume in care suntem inconjurati de telefoane inteligente si o multime de echipamente si dispozitive moderne menite sa ne asigure confortul, era doar o chestiune de timp pana la aparitia mobilierului cu adevarat inteligent. Iar masa inteligenta este tot ce iti trebuie pentru a nu-ti strica zenul.

SmartSlab este o masa care are incorporati senzori pentru controlul temperaturii. Elementele de incalzire pozitionate sub farfurii ajung la o temperatura de 42.5 grade Celsius, pentru a mentine mancarea calda. Elementele de racire sunt plasate strategic in locurile destinate paharelor si sticlelor. Masa este realizata dintr-un material ceramic numit SapienStone, rezistent la foc, inghet, soc termic, zgarieturi si chiar si microbi.

Creata de arhitectii germani Clemens Weisshaar si Reed Kram, masa este doar una din multitudinea lor de proiecte care implica tehnologii moderne. Ei au mai creat Ultra Chair, un scaun ultrarezistent si foarte usor din compoziti de carbon, inspirat de creatiile futuriste din industria auto, dar si o instalatie inteligenta de iluminat numita Infinite Display, care foloseste oglinzi si lampi LED realizate la comanda, prin care creaza o reflexie infinita a luminii, dand iluzia unui spatiu 3D.

ultra-scaunul

Infinity display

Cauti produse destinate domeniului HoReCa? Acceseaza ARHISPEC!

Doresti sa ofertezi la santiere din domeniul HoReCa? Gasesti o multime de proiecte pe www.santiereonline.ro!