Ferestrele care izoleaza perfect pentru cel putin un sfert de secol

Ferestrele Kadro de la Ideal Fereastra va ofera lumina, caldura si liniste de neegalat. Si isi pastreaza calitatile pentru cel putin 25 de ani. Cum reusim aceasta?
1. Suntem dealeri Salamander si va oferim produse de calitate conform cerintelor C.E. (ferestre BluEvolution si Streamline)
2. Realizam montaj de calitate, in conformitate 100% cu normele tehnice – ceea ce va garanteaza ca veti beneficia de toate avantajele ferestrelor noastre: confort termic, anduranta, izolare fonica.

Cateva caracteristici tehnice ale ferestrelor Kadro:

In functie de necesitatile dvs. va putem oferi configuratii cu 5, 6 sau 7 camere de izolare, 2 sau 3 randuri de garnituri si geam, inclusiv tripan de pana la 60mm.

De ce sa alegeti produsele noastre?
Schimbarile de temperatura si capriciile vremii afecteaza caracteristicile ferestrelor. Din pacate, deteriorarea nu este vizibila imediat. Cum va asigurati ca beneficiati de aceleasi caracteristici de etansare pentru o perioada indelungata?
Combinatia intre calitatea ferestrelor de la Salamander si calitatea proiectarii-montarii de catre Kadro va ofera siguranta ca veti beneficia de confort neschimbat pentru mult timp.

Kadro- ferestre catre viitor este o marca a Ideal Fereastra SRL

Doriti mai multe informatii tehnice, un sfat sau o oferta de pret? Completati formularul de mai jos si va raspundem cu placere.
www.hotelnvest.ro hoteluri si pensiuni in constructie dotari hoteliere

hotelinvest.ro santiere hotel santiere pensiuni construciti tamplarie hotel
 
hotelinvest.ro investitii hotel si relaxare constructii

hotelinvest.ro ferestre termopan hotel pensiuni tamplarie geam usi