S-a deschis Hotelul Europa Royale din Bucuresti

Hotelul s-a deschis pe data de 2 Mai 2012, dupa un lung proces de renovare si functioneaza la capacitate maxima inca din primele zile, se arata intr-un comunicat de presa emis de companie. Hotelul de 4 stele este localizat pe strada Franceza, una dintre cele mai vechi strazi din Bucuresti.

Europa Royale Bucharest dispune de 92 de camere, 2 sali de conferinta, un lounge bar si un restaurant, “Le Vernet”. Acesta va avea o capacitate de aproximativ 85 de persoane.

In lunile calduroase, oaspetii hotelului se vor putea bucura si de o gradina de vara.

Lantul Europa Group Hotels a fost infiintat in anul 2000, primul hotel deschizandu-se in anul 2001 in Vilnius, capitala Lituaniei. Cele trei concepte unice oferite de Europa Group Hotels sunt urmatoarele:
 

* Europa Royale Hotels – hoteluri de 4 stele high class

* Europa City Hotels – hoteluri de 3 stele de clasa medie

* Europa Stay Hotels – hoteluri de 3 stele „smart budget”

 

6 orase, 8 restaurante, 622 de camere si 33 de sali de conferinta, acestea sunt cifrele care definesc Europa Group Hotels pana in prezent. Compania a ales ca noul hotel din Bucuresti sa fie condus de o echipa tanara dar cu o experienta bogata acumulata pe parcursul colaborarii cu celelalte hoteluri din Lituania si Letonia.

Toate hotelurile din grup sunt deschise in cladiri localizate in centrele vechi ale oraselor, in cladiri istorice reconditionate, Hotelul Europa Royale Bucharest neparasind acest tipar.

Sursa
Add a Comment