Care sunt cele mai bune hoteluri pentru oamenii de afaceri?

V-ati saturat sa va cazati in hoteluri modeste? Ar trebui sa incercati urmatoarele hoteluri, alese minutios de Wallpaper. Printre acestea, se numara NoMad din New York, care gazduieste o biblioteca pe doua etaje, convertibila in bar si Fasano Boa Vista din Brazilia – un hotel imprejmuit de paduri si lacuri mirifice. Anul acesta, hotelul Georges din Galata (Istanbul), a luat cireasa de pe tort. Acesta le ofera oaspetilor chiar si un majordom personal. Cine a spus ca nu puteti combina afacerile cu placerea?

Georges, Istanbul

Castigatorul din acest an este un hotel boutique, ascuns intr-o proprietate art nouveau din Galata, Istanbul. Acesta a fost inspirat de hotelurile din Paris si este decorat cu parchet de culoare inchisa, ornamente si mobila lucrata manual de producatorii locali. Din cele 21 de camere ale sale, majoritatea au balcoane cu vedere spre Bosfor. Fiecare camera beneficiaza de propriul majordom, care va poate indeplini dorintele la orice ora.

Park Hyatt, Sydney

Relansat dupa o investitie de 68 milioane dolari, Park Hyatt Sydney este situat in cartierul istoric Harbour’s Campbell’s Cove din Sydney. Are 155 de camere, piscina si balcoane. Sydney Suite este un apartament exclusivist, cu vedere panoramica de 360 grade, care cuprinde podul, portul si opera.

Downtown, Mexico City

Localizat in Centro Historico din Mexico City, Downtown este gazduit de unul din putinele castele din secolul 16 ramase inca in picioare. Cunoscut initial despre Palacio de los Condes de Miravalle, Downtown are o fatada de culoarea rocilor rosii vulcanice, ornamente lucrate artizanal si scari din piatra, care dateaza din perioada coloniala.

Fasano Boa Vista, Porto Feliz, Brazilia

Localizat in Porto Feliz, la 100 km distanta de hubul de business Sao Paulo, Fasano Boa Vista a fost proiectat de arhitectul brazilian Isay Weinfeld. Complexul hotelier se afla intr-o zona impadurita de 12 milioane metri patrati, dominata de verdeata si lacuri.

NoMad, New York

NoMad este un nou hotel, situat intr-o cladire Beaux-Arts din New York (cartierul NoMad) – la nord de Madison Square Park. Hotelul gazduieste o biblioteca remarcabila, care cuprinde o colectie de literatura eclectica.

Conservatorium, Amsterdam

Un hotel masiv din Amsterdam. Cladirea dispune si de o biblioteca, respectiv o gradina interioara. Fosta banca si ulterior scoala de muzica, cladirea a fost transformata de arhitectul si designerul Piero Lissoni, intr-o adevarata opera de arta.

Four Seasons Pudong, Shanghai

Situat in districtul financiar al Shanghai-ului, la est de Raul Huangpu. Acesta este al doilea cel mai populat hotel din Shanghai in toate cele patru anotimpuri, o adevarata emblema a Chinei si Shanghai-ului.

Sursa

Tags:Add a Comment