realizat de hotel.info."/>

Care sunt cele mai bune hoteluri din Romania?

Cei de la hotel.info au ales hotelurile româneşti cu cele mai bune evaluări, care prin serviciile lor peste medie au reuşit să producă o impresie deosebită de bună asupra oaspeţilor lor. Vezi care sunt surprizele și cine se află în „Top 10” realizat de hotel.info.

hotel.info a distins hotelurile cu cele mai bune evaluări pe anul 2012 pentru servicii deosebit de bune. Serviciul gratuit de rezervare hoteluri online pentru peste 210.000 de hoteluri din întreaga lume s-a orientat în acest sens după evaluările celor peste 5 milioane de clienţi ai săi care au făcut rezervări.

Pentru acordarea acestei mărci au fost luaţi în calcul toţi partenerii hotelieri cu cel puţin 8 puncte din maximum 10 posibile. Prin marca de calitate a hotel.info, hotelierii îşi pot reprezenta eficient publicului calitatea înaltă a serviciilor lor şi pot profita astfel de un spor suplimentar de imagine.

Evaluările în ranking redau situaţia din octombrie 2012. Prin urmare, cei de la hotel.info nu exclud posibilitatea apariţiei unor diferenţe minore. În cazul unei evaluări identice, plasarea se realizează în funcţie de numărul evaluărilor efectuate de oaspeţi. Pentru ranking-uri au fost luate în calcul numai hotelurile cu cel puţin 20 de evaluări.

Oaspeţii care au rezervat o noapte de cazare au evaluat prin intermediul www.hotel.info hotelul la care au făcut rezervări după plecarea lor, pe baza unui sistem cu puncte (0 până la 10). În evaluarea generală au fost incluse criterii privind calitatea camerelor, amabilitatea personalului, curăţenia, nivelul de zgomot, raportul preţ-servicii, precum şi micul dejun/gastronomia.

Sursa

Tags:Add a Comment