Beneficiaza de cea mai frumoasa experienta 3D chiar in hotelul tau

In amenajarile interioare apar mereu produse noi care dau unicitate spatiilor, insa de multe ori acestea lasa loc de compromisuri. Din punct de vedere estetic sunt de nota 10, insa la capitolele functionalitate si durabilitate lasa de dorit. Iar cand investesti in domeniul HoReCa, trebuie sa ai grija la granitele dintre eleganta si kitsch, originalitate si banalitate, ecologic si nociv.
Alege echilibrul perfect intre estetica si durabilitate
Cei care iubesc amenajarile si designul de interior, sunt deschisi la tot ce e nou si doresc sa-si ridice standardele la un nivel superior au acum optiunea de a se bucura de un produs nou pe piata din Romania, care nu numai ca nu lasa loc de compromisuri, dar are abilitatea de a transforma spatiile si de a face memorabila fiecare experienta: panelurile decorative 3D realizate din materiale 100% biodegradabile (inovatie patentata pentru amenajari HoReCa – si nu numai!).┬áBrandul 3D Board, al carui unic importator si distribuitor din Romania este┬áKlar Design, este primul producator de panouri de perete confectionate din plante naturale ÔÇô o optiune inovatoare in designul interior.
Panelurile decorative 3D de la KLAR DESIGN vin la pachet cu numeroase AVANTAJE:
  • sunt foarte rezistente
  • fabricate din fibra de bambus si trestie de zahar – materiale ecologice si biodegradabile 100%
  • sunt usor de lipit atat pe pereti cat si pe tavan, fiind create in ideea DIY (do it yourself)
  • 11 modele diferite pe stoc
  • pot fi vopsite ulterior in functie de gusturi, design si destinatia spatiului
  • au un aspect deosebit
  • pretul (include TVA si transport gratuit)
3D-ul si-a gasit loc si in amenajarile de interior
Cand pretul si calitatea au acelasi numitor comun
Chiar daca la prima vedere este greu de crezut ca si-l poate permite oricine si pare a fi produs dedicat celor pretentiosi, iata ca acum oricine isi poate ridica standardele si poate aduce spatiul in care locuieste la un alt nivel.  Spunem acest lucru deoarece acest panel a fost creat in ideea DIY ( do it yourself) in asa fel incat sa il poata monta orice persoana, fie ea femeie, adolescent sau barbat cu sau FARA nicio experienta  in domeniul amenajarilor de interior.
Pretul a fost si este in continuare un factor important in alegerea materialelor, chiar daca piata a devenit mai educata si a inceput sa mizeze mai mult pe calitate. Alaturi de calitatea pe care o promit, panelurile decorative 3D de la KLAR DESIGN au preturi intre 75-90 ron/metru patrat, pret cu tva inclus si transport gratuit in toate orasele in care firma de curierat are punct de lucru. Pentru celelalte localitati din tara (sate, comune), un reprezentant al firmei calculeaza personalizat distanta si costurile de transport in asa fel incat clientul sa stie exact ce are de platit la final cand primeste acasa coletul. In stoc exista 11 modele care pot fi livrate in 24-48 ore de la lansarea comenzii.
Daca iubiti mediul inconjurator, spatiile curate si elegante, daca va atrage tot ce este frumos, nou si inovativ, panelurile decorative KLAR DESIGN va garanteaza cea mai frumoasa experienta 3D. Pentru comenzi:  Tel: 0747 033 199 | E-mail: klardeluxe@yahoo.com | Facebook: Deco Panel 3D