Inovatie patentata pentru amenajari HoReCa cu impact: paneluri decorative 3D din plante naturale

Responsabilitatea fata de mediu incepe acasa, dar poate incepe si intr-o camera de hotel, un spatiu comercial sau un spatiu office, iar materialele folosite in constructii si amenajari au inceput sa ia tot mai mult in calcul elemente precum ecologia si sustenabilitatea.

Folosind materiale 100% biodegradabile creste semnificativ calitatea aerului respirat dintr-o incapere si, implicit, confortul. Iar atunci cand imbini aceste beneficii cu un produs care se face remarcat si prin design, ai punctat pozitiv la toate capitolele.

Produs patentat pentru amenajari HoReCa cu impact

Finisajele interioare cu tapet sau lavabila sunt alegerile cele mai populare, insa in domeniul HoReCa e nevoie de ceva cu mai mult impact. Panelurile decorative 3D sunt o astfel de optiune, iar Klar Design propune un produs inovator care detine patentul si brevetul atat pentru tehnologia de fabricare cat si pentru modelele si designul acestora. Panelurile sunt produse dintr-un amestec de fibre naturale, respectiv fibra de bambus si trestie de zahar, au grad sporit de rezistenta si creeaza impresia de spatiu.

Brandul 3D Board, al carui unic importator si distribuitor din Romania este Klar Design, este primul producator de panouri de perete confectionate din plante naturale – o optiune inovatoare in designul interior.


Principalele avantaje ale panelurilor decorative 3D pentru interior:

  • Ecologice (fabricate dintr-un amestec de fibre naturale)
  • La comanda se pot fabrica si in varianta ignifuga
  • 100% biodegradabile (prietenoase cu mediul)
  • Foarte usoare ca si greutate (un panel de 500*500mm cantareste aproximativ 220-250 grame)
  • Pe stoc mai exista varianta de 625*800mm (2 modele) si varianta de 1000*1000mm (1 model)
  • Rezistente la lovituri, socuri, greutate

  • Datorita modelului iesit in relief creeaza impresia de spatiu, transforma instant si pune in valoare orice interior fie el
  • Sunt extrem de usor de montat: pur si simplu se lipeste pe perete si se vopseste in functie de imaginatia si gusturile fiecaruia
  • Inlocuiesc cu succes tapetul clasic, ducand ideea de amenajare la un alt nivel

Particularitati, modele si recomandari

Chiar daca┬ála prima vedere panelurile pot fi┬áconfundate cu placile de polistiren, este important de stiut ca totul┬á este diferit si┬á ele „nu fac parte din aceesi poveste”.┬á Pentru a acoperi orice preferinte, Klar Design propune 11 modele diponibile in stoc cu livrare gratuita in 24-48 ore in toate orasele din tara unde firma de curierat are punct de lucru.

Spatii unde pot fi aplicate: restaurante, camere de hotel, holuri, receptii, sali de conferinta, dormitoare, cluburi, livinguri, sali de mese, saloane.

In curand panelurile decorative 3D Klar Design vor putea fi comandate din magazinul online www.decopanel3d.ro. Pana atunci puteti solicita o oferta de pret prin Arhispec sau completand formularul de mai jos: