Au aparut ofertele last-minute de Revelion

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Sursa foto

Cu rate de ocupare in scadere vertiginoasa, cu o piata pe care 70% din hoteluri sunt de vanzare (vezi detalii aici), hotelierii se lupta pentru o gura de aer cu ocazia Sarbatorilor de iarna.
Conform Ziarului Financiar, in judetul Brasov, rata de ocupare pentru Craciun este de 80% iar pentru Revelion de 90%, in conditiile in care preturile au ramas neschimbate de anul trecut.
La un hotel de patru stele din Braşov o noapte de cazare costă 200 de lei pentru o persoană, iar pentru un sejur de trei nopţi preţul este de 578 lei/ persoana. La un hotel de trei stele, tot in Brasov preţurile pornesc de la 60 lei/persoană/noapte.

In Poiana Brasov, preturile sunt sensibil mai mari (3 nopti de cazare pe Craciun – de la 560 lei/ persoana iar de Revelion ajung la 1200 lei – la hotel de 3 stele).

Pentru ultima suta de metri, hotelierii ofera reduceri de 5-10% pentru a-si asigura gradul de ocupare.
„Vanzarile mai importante pentru pachetele de Revelion au loc in noiembrie-prima parte a lunii decembrie. In masura in care mai au locuri libere, hotelierii reduc din tarif ca sa isi asigure gradul de ocupare“, a spus Lucia Morariu, proprietara agentiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca, citata de Ziarul Financiar.

Sursa