Au aparut ofertele last-minute de Revelion

Sursa foto

Cu rate de ocupare in scadere vertiginoasa, cu o piata pe care 70% din hoteluri sunt de vanzare (vezi detalii aici), hotelierii se lupta pentru o gura de aer cu ocazia Sarbatorilor de iarna.
Conform Ziarului Financiar, in judetul Brasov, rata de ocupare pentru Craciun este de 80% iar pentru Revelion de 90%, in conditiile in care preturile au ramas neschimbate de anul trecut.
La un hotel de patru stele din Bra┼čov o noapte de cazare cost─â 200 de lei pentru o persoan─â, iar pentru un sejur de trei nop┼úi pre┼úul este de 578 lei/ persoana. La un hotel de trei stele, tot in Brasov pre┼úurile pornesc de la 60 lei/persoan─â/noapte.

In Poiana Brasov, preturile sunt sensibil mai mari (3 nopti de cazare pe Craciun ÔÇô de la 560 lei/ persoana iar de Revelion ajung la 1200 lei ÔÇô la hotel de 3 stele).

Pentru ultima suta de metri, hotelierii ofera reduceri de 5-10% pentru a-si asigura gradul de ocupare.
ÔÇ×Vanzarile mai importante pentru pachetele de Revelion au loc in noiembrie-prima parte a lunii decembrie. In masura in care mai au locuri libere, hotelierii reduc din tarif ca sa isi asigure gradul de ocupareÔÇť, a spus Lucia Morariu, proprietara agentiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca, citata de Ziarul Financiar.

Sursa