Video: Hotelul de gheata inspirat de Game of Thrones

Avand in vedere popularitatea serialului Game of Thrones, orice produs sau serviciu care isi asociaza numele cu el are toate sansele sa dea lovitura. Asta s-a intamplat si cu hotelul de gheata Snow Village din Muonio, Finlanda, care a ales sa aduca la viata universul fantastic din serialul HBO prin sculpturi de gheata inspirate de recuzita si personajele serialului.

Hotelul este construit in totalitate din gheata si zapada, iar intrarea se face printr-un tunel iluminat. Dupa ce il parcurgi, esti intampinat de o replica din gheata a tronului de fier, care este pazit de o statuie a gigantului The Mountain. Barul este pazit si el de un dragon de gheata, iar in fiecare din cele 24 de camere vei gasi un personaj diferit sculptat in tavan.

Si Romania gazduieste deja de 13 ani singurul hotel de gheata din Sud-Estul Europei – Hotel of Ice de la Balea Lac. In acest sezon tematica aleasa a fost muzica, iar cei care au ales sa se cazeze aici au putut dormi in camere alaturi de sculpturile lui Freddie Mercury, Elvis Presley, Michael Jackson sau Prince.

Citeste mai multe despre hotelurile de gheata din Europa in Arhispec Magazin!