Argeș Mall: Un nou punct turistic de 102 milioane de euro în Pitești

Într-o mișcare spectaculoasă, pe harta Argeșului se conturează un nou punct „turistic” cu apariția rapidă a Argeș Mall, un proiect de 102 milioane de euro condus cu pasiune de Prime Kapital. Programat să-și deschidă porțile în luna mai a anului 2024, acest mall impunător se ridică într-o fostă zonă industrială a Piteștiului, transformând peisajul urban într-un spațiu modern și atrăgător.

Proiectul, care a luat avânt acum patru ani, nu este doar o investiție comercială, ci și o regenerare urbană semnificativă. Odată o zonă industrială, Argeș Mall transformă 13 hectare din sudul Piteștiului, în cartierul Tudor Vladimirescu, într-un centru modern. În plus, un pasaj suprateran inovator, evaluat la 8 milioane de euro, va contribui la fluidizarea traficului și va lega cartierul de restul orașului.

Cu peste 90% dintre spațiile comerciale deja contractate, proiectul pare să fie pe calea cea bună, iar lucrările se desfășoară conform programului. Această inițiativă nu este doar despre cumpărături și divertisment, ci și despre crearea de locuri de muncă. Se estimează că investiția va aduce peste 1.400 de noi locuri de muncă, oferind oamenilor șansa de a contribui la creșterea economică a zonei.

Conceptul mall-ului nu se oprește la spațiile comerciale, ci include și generoase spații verzi și zone recreative în jurul Lacului Prundu. Astfel, locuitorii Piteștiului și vizitatorii vor beneficia de o oază de natură în inima orașului.

Cu o suprafață comercială închiriabilă impresionantă de aproximativ 55.000 de metri pătrați, Argeș Mall promite să fie un hub de activitate. Un hipermarket Carrefour, restaurante, cafenele, spații de joacă pentru copii și un cinema modern cu opt săli de vizionare vor completa experiența oferită de acest complex. Astfel, Argeș Mall nu doar aduce un aer proaspăt în peisajul urban al Piteștiului, ci redefinește și experiența de cumpărături și divertisment pentru comunitatea locală și vizitatori.

Explorează posibilități de implicare în proiectele de dezvoltare a spațiilor comerciale

Implicarea în proiecte de dezvoltare a spațiilor comerciale poate aduce beneficii semnificative atât comunității, cât și dezvoltării afacerii tale. Un pas simplu pe care îl poți face este să verifici dacă județul tău se află pe lista proiectelor de construcție a spațiilor comerciale. Află mai multe și explorează oportunitățile de contribuție accesând Victa.ro.

Verifică lista poiectelor de construcție a spațiilor comerciale pe Victa.ro

Sursa articol: https://constructfocus.ro și https://victa.ro