Ansamblu rezidential  Parcului 20 – 469 de apartamente, 579 de locuri de parcare 

Parcului 20, unul dintre primele proiecte rezidentiale inteligente din Romania, va aduce pe piata din Bucuresti locuinte destinate segmentelor mediu si mediu-superior.

Parcului 20 dispune de un teren de 15.000 de metri patrati si va avea 469 de apartamente, disponibile in peste 30 de configuratii. De asemenea, vor exista 579 locuri de parcare, parcare pentru biciclete si peste 80 de boxe pentru depozitare. Proiectul va fi construit in doua faze de dezvoltare. Cele doua cladiri au o inaltime de unsprezece etaje, iar fatadele sunt placate partial cu ALUCOBOND® si  in totalitate cu vata minerala, fapt care asigura o termoizolare bine calculata si contribuie la estetica ansamblului. Toate apartamentele sunt dotate cu sisteme smart-home dezvoltate de unul dintre liderii pietei de profil, configurate astfel incat sa asigure control, securitate si economii ale consumului de energie.

Ansamblul Parcului 20 va avea o gradina privata de peste 3.000 de metri patrati, care include copaci, plante perene, zone de relaxare, gradina yoga si o zona pentru exercitii. La mai putin de 100 metri de proiect se afla un parc cu vegetatie si un loc de joaca pentru copii, iar la aproximativ 400 metri distanta se va deschide un nou centru WorldClass.

Daca vrei  sa afli cine a fost desemnat antreprenor general dar si care e lista de materiale de care au nevoie pentru constructia ansamblului, aceseaza www.victa.ro si cere un demo gratiut.