Complexul sportiv de natație S+P+2E, capacitate 2797 persoane se apropie de final

Cu o valoare totală de 94 mil RON, construcția de față are o suprafață de 20.153 mp și este localizată în orașul Otopeni, județul Ilfov. Proiectul este dezvoltat de CNI, iar antreprenorul a comunicat echipei IBC Focus că șantierul se află în stadiul de amenajare.

Din punct de vedere al funcțiunilor, corpul principal este destinat numai competițiilor sportive de natație, dotat cu două bazine olimpice, un bazin olimpic este pentru înot, înot sincron și polo pe apă, iar al doilea pentru sărituri în apă, dotat cu turn de trambuline, platforme de sărituri și instalație de aerare a apei. Corpul destinat antrenamentelor și inițierii în înot și corp de legătură este dotat cu 4 bazine. Pe lângă sala de forță, vestiare, restaurant, complexul va cuprinde o sală de conferințe de 67 de persoane pe lângă cele trei separeuri pentru interviuri cu câte 6 locuri, 9 cabine de presă (74 de persoane), 4 vestiare arbitri, 6 loje oficiali (24 de persoa­ne), 8 loje VIP (28 de persoane).

Cum poți și tu să ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro