Cel mai cunoscut hotel din Brasov vrea sa se extinda cu investitii de 14 milioane de euro

Actionarii Aro Palace vor sa ia bani europeni ca să modernizeze un corp al hotelului, inchis in urmă cu patru ani. Dupa investitie, estimata la 14,4 milioane de euro, hotelul ar urma sa fie extins cu 170 de locuri la patru stele, categoria de confort cea mai cautata de oamenii de afaceri care ajung in Brasov.

Unul dintre cele doua corpuri ale Aro, cel mai cunoscut hotel din Brasov, a fost modernizat in 2005, cand a devenit prima structura de cinci stele de la munte. Cu 392 de locuri, Aro Palace, asa cum se numește acum, atrage atat oameni de afaceri, cat si turisti straini veniti sa viziteze Romania.

aro-palace

Celalalt corp al cladirii, cu 197 de locuri, clasificat la trei stele, a fost inchis in urma cu patru ani, pentru ca nefiind modernizat, nu mai dadea bine pe langa vecinul sau de lux. Cei de la Aro au constatat in ultimii ani ca principalii clienti ai hotelurilor de categorie superioara din Brasov sunt oamenii de afaceri, iar ei cauta in special structurile de patru stele.

Doresti sa afli cine si unde construieste noi hoteluri, pensiuni, restaurante sau centre SPA? Click aici pentru un demo gratuit.