Cum sa mobilezi un hotel de 5 stele cand ai clienti exigenti

In cazul hotelurilor de 5 stele, “totul, de la structura cladirii pana la cearceafuri, este o opera de arta”, precizeaza Adevarul intr-un articol dedicat standardelor HORECA.

Intr-o lume in care reputatia hotelului tau se afla la un click distanta de client, iar clientii sunt din ce in ce mai exigenti, fiecare detaliu este extrem de important. Iar prima impresie la intrarea intr-o camera de hotel o fac mobilierul si curatenia. La fel si ultima – daca patul nu este confortabil si clientul paraseste obosit sejurul, atunci restul aproape ca nici nu mai conteaza. Daca usa de la dulap scartaie sau mobilierul nu arata impecabil, feedback-ul va fi unul pe masura.

Cu o experienta de peste 60 de ani in fabricarea mobilei si cu numeroase colectii de mobilier in portofoliu, raspandite in intreaga lume, Simex ofera astazi clientilor sai piese de mobilier pentru cele mai exigente standarde hoteliere, testate in cele mai pretentioase medii.

Iata si o selectie oferita de expertii in mobilier de export pentru spatiile de cazare de lux care doresc sa-si impresioneze clientii si sa le ofere o experienta de neuitat, aici in Romania.

Yana – Candoare si sarm

Mobilier cochet, vesel, in linii calde care cucereste orice client. Prin culoare si forma, ofera confort maxim si o impresie de nota 10, cu vino-n coa’.

Rafael – Pentru cei mai pretentiosi dintre pretentiosi

O colectie cu maximul de eleganta si bun gust, un design nobil care impresioneaza pana si cele mai severe priviri. Recomandate pentru hotelurile cu oaspeti din zona business.

Firenze – Clipe memorabile

Mobilier de poveste care transforma camera de hotel intr-un spatiu rezervat celor mai frumoase amintiri. Liniile artistice si confortul suprem pe care le ofera colectia Firenze creeaza un ambient de vis de care clientii se vor indragosti pe loc.

Secretul hotelurilor de lux cu clienti multumiti?

Mobilati-va camerele la cele mai inalte standarde, iar ele vor face parte din albumul si povestile de vacanta ale clientilor. Si nu in ultimul rand, investiti o singura data intr-un mobilier trainic care sa reziste mult timp fara probleme si sa lase aceeasi impresie de wow, chiar si dupa 30 de ani.